Favoriter från Cocoo.se


Jag har tittat runt på Cocoo.se, och hittade de här underbara armbanden... Jag funderar på att beställa hem ett nu snart, men frågan är vilket av dem jag ska köpa? Armbandet för 195 kr finns inte i lager runt nu, så det får jag i så fall maila och ställa mig på kö till... Vilket tycker ni är snyggast?

www.cocoo.se -   Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!


Här hittar ni armband nr 1, och här hittar ni armband nr 2.


Vinn underkläder från Evas underkläder hos Lilja!


Vinn ett av seten ovan hos Lilja!

Tävlingen avslutas den 10/6-09.

Vinn massa godis hos thislalady!



Jag är med och tävlar hos thislalady.blogg.se om massa godis. Gå in och tävla här!

Tävlingen avslutas den 6/6-09 kl 10.00.

Sommarpocket

Både jag och C fick hem en liten överraskning från Skogsindustrierna igår - en gratis sommarpocket! Det vi fick var varsitt presentkort på en pocket på Pocketogram.se. Jag beställde hem pocketboken Brida av Paulo Coelho, efter mycket om och men. Det fanns en massa böcker som lät bra, så det var riktigt svårt. Den kommer hem någon gång nästa vecka. Riktigt kul!


Dagens shoppingskörd



Det blev en T-shirt (bilden, 129 kr), en kjol (bilden, 99 kr) och ett par svarta trosor (19 kr) från Gina Tricot. Jag köpte även ett par svarta ballerinaskor från Din Sko (399 kr) - ett par jag kollat in innan, och som är riktigt sköna. Så jag blev riktigt nöjd med dagens shoppingtur!

Vinst från Hannahsthlm


Idag fick jag hem ett litet kuvert med en vinst från Hannahsthlm - några prover på produkter från 'Neutrogena. Hon har tävlingar varje vecka, så för er som tycker det är kul: titta in där då och då!

Idag blir det lite shopping

Äntligen! Jag har haft lite abstinens. Det blir att testa kjolen från Gina Tricot (om den finns i butik än, men det tror jag) och titta efter en kavaj på H&M. Eller kanske på Gina Tricot/Rut m.fl.? Dock Har Rut m.fl. taskig kvalité - verkligen urdålig. Sedan blir det skoletning på Din Sko, jag behöver ett par vanliga, svarta ballerinaskor.

Tittade runt på Nelly.com imorse, och hittade de söta "Love Box", små askar att ha kondomer i. De är så sjukt söta. Jag funderar nu på att lösa ut ett presentkort á 500 kr på Kicks och 250 på Nelly från GratisMakeup... Men vi får se!
Funky Impression SEK 39, LOVE BOX - NELLY.COM

Rösta på Emma Damm!


Vero Moda har som ni kanske har sett just nu en tävling där man ska designa ett linne, och om man vinner så kommer det linnet att säljas i Vero Moda-butiker i hela landet. Den talangfulla illustratören Emma Damm (hennes blogg hittar du här) har skickat in lite olika bidrag, varav ett är "Life will change" - min personliga favorit. Det är så jäkla snyggt! Gå in och sätt en 5:a på hennes bidrag här!


Och kom ihåg... Life does indeed change.

Jordgubbar...igen



Förlåt för uppredningen med jordgubbar, de gör sig bara så bra på bild! Nu har vi mysstund med "The Mentalist" och jordgubbarna på bilden. Ha en trevlig kväll!

Vinn valfritt par Hanky Panky hos Uppercut!



Tävla om ett par Hanky Panky hos Uppercut.se. Tävlingen hittar ni här!

Det åskar här i Göteborg idag



Jag är fortfarande inte på topp, men jag mår bättre än igår. Om bara huvudet hade slutat värka så in i helvete och jag hade mått mindre illa, så hade allt varit bra. Men nu är det inte så... Så idag stannar jag i sängen! Väldigt passande med åskan. Det känns ganska mysigt att ligga uppkrypen i sängen, slökolla på Tyras show och lyssna på åskan som mullrar.

Vinn ljus hos Barnens Hjältar!



Nu när sena mysiga utekvällar hägrar så kan det kanske passa bra med ett doftljus med en liten älva på (jag älskar älvor!). Gå in och tävla om det här doftljuset här!

Tävlingen avslutas den 31/5-09.

Shoppingsugen

Jag gick precis in på Gina Tricots webbshop och tittade runt, och hittade en snygg kjol som jag gärna vill ha... Jag vet dock inte om den finns i butik än? Jag får åka in och kolla imorgon (jag hoppas att jag mår bättre då), och om den inte finns så beställer jag den från webbshopen. 99 kr, det är ju absolut överkomligt. Det tjänar jag in på att strunta i att köpa godis på en vecka eller två, tror jag. Jag borde nästan "lägga undan" pengar till något roligt varje gång jag undviker att köpa något så pass onyttigt. Jag vill för det mesta egentligen inte ens ha det, det är mer ett sockerberoende som måste tillfredsställas.


I feel sick

Jag fick ringa till jobbet och säga att jag är sjuk när jag kom in till stan, för jag mådde så pass dåligt. Huvudet bara värker mer och mer, jag mår illa och är helt yr. Jag begår nu bloggarens synd och lägger upp ett inlägg utan bild, men så får det bli. Jag ska värma min thaimat, lägga mig i sängen och kolla på TV och locka C till mig!

Testade Maria Bingo


Jag testade att spela lite bingo på Maria Bingo (en spelsajt på nätet), eftersom man får 50 kr gratis att spela för när man registrerar sig. Det är kostnadsfritt att registrera sig också, förstås. Det var helt okej, bara det att jag faktiskt inte alls hängde med i hur det fungerar. ^-^ Jag tror jag är lite för trött. Jag ska välja ett annat spel och testa imorgon igen!

Just nu har Maria Bingo dessutom ett erbjudande, att när man registrerar sig så får man filmen P.S. I love you - gratis det också, självklart! Jag tycker faktiskt att ni ska testa! Gå in här och bli medlem.

Vinn ett presentkort på Nelly.com hos Mize!



Tävla om ett presentkort á 500 kr på Nelly.com här!

Tävlingen avslutas den 31/5-09.

Vinn valfri artikel från eliteladies hos Goooa!


Vinn valfritt plagg/smycke från eliteladies.se hos Goooa!

Tävlingen avslutas den 29/5-09.

Vinn en goodiebag hos crazygirl!


I denna tävling så kommer hon fylla på med priser varje dag fram till dagen då en vinnare ska dras. Just nu finns:

- Tre ramar i trä
- Prov på Intimtvå
- Ett snyggt läppstift
- Badrosor
- Ansiktsmask
- Vitamin Wells

Gå in och tävla här!

Tävlingen avslutas den 31/5-09.

Vinn en moviebag hos Malin!



Tävla om 6 olika filmer med allt i från action, kärlek, drama och dans här!

Tävlingen avslutas idag (24/5-09) kl 00:00.

Vinn goodiebag hos Thulsana!




Tävla om en fullspäckad goodiebag här!

Tävlingen avslutas den 6/6-09.

Kladdkaka och mys



Jag och C hade myspys och kollade på Hundtricket på TV ikväll. Den är riktigt löjlig, men visst är den söt... Vi bakade kladdkaka tidigare ikväll, så den är borta nu. Större delen av jordgubbarna också.

Det har kommit in väldigt många uppdateringar om tävlingar, så det kommer upp senare ikväll/imorgon. Det är en hel del kul som lottas ut, ska jag säga!

Rapport om GratisMakeup





277 värvade, 1671 poäng och etta på mest poäng-listan. Yeah!

Vill du också få gratis smink? Bli medlem helt kostnadsfritt här.

Om du vill läsa tips om andra gratissidor, klicka här eller titta i vänstra menyn på förstasidan - där finns det en massa länkar till gratissidor!


En god frukostvana


Det har blivit lite si och så med frukosten i princip ända sedan jag och C flyttade ihop. Han äter nämligen inte frukost, och sover mycket längre än jag (som de flesta killar), och då blir det inte att man anstränger sig, eller ibland helt skiter i frukost. Nu ska jag däremot skapa en bra frukostvana! (vad det där lät som en Kellog's-reklam ^-^)

Idag blev det fil med russin och bananbitar, vilket är jättegott och bra. Har någon av er några förslag på bra, riktigt goda frukostrecept?


Fruktattack



Christopher kom i juice-tankar när vi kom till Ica Maxi idag, så det blev att köpa frukt - mycket frukt!  Vi får se till att ta fram pressen och göra juice imorgon. Både han och jag behöver verkligen vitaminer. Jordgubbarna är dock mina, jag kunde helt enkelt inte motstå. Förutom en del nödvändigt, fick vi även med oss glass med. Yummy!

Vad gäller när man bloggar?



Hittade precis en ganska bra artikelsamling på Metros hemsida som handlar om regler gällande musik, bilder, text och liknande som man lägger upp på bloggen. Det kanske kan löna sig att ta sig en liten titt, alla vi som bloggar? Det är bra att i alla fall veta vad som händer ifall du råkar lägga upp en bild som är upphovsrättskyddad eller blir utsatt för att någon stjäl en text som du har skrivit. Gå in och läs artiklarna här!

Ipred - den ointelligenta fildelningslagen


Jag hittade den här bilden på Ellas blogg, som i sin tur hittat den på Grön Ungdoms hemsida. Den stämmer väldigt bra. Eller vad tycker ni?

Glöm inte att rösta i Europaparlamentsvalet senast den 7 juni!


Vinn specialdesignat linne hos Lily!



Ja, texten där säger väl allt... Vinn det här sjukt snygga linnet designat av Emma Damm (hennes blogg hittar ni här) hos Lily!

Tävlingen avslutas den 28/5-09.

Den sista femtedelen!

Jag och C var precis iväg och kollade lite på Media Markt. Det blev inte att köpa något idag, men C är väldigt sugen på en kamera & en laptop, medan jag verkligen behöver en ny stationär dator. Min nuvarande har ett RAM-minne på 256 MB - not good. Den går jäääkligt långsamt, och hänger sig titt som tätt. Det är därför jag för det mesta sitter vid min laptop (och oftast i bäddsoffan ^-^). På vägen hem hyrde vi The Happening. Jag kollade på den när den var rätt ny, men klarade bara fyra femtedelar (därav titeln på inlägget). Nu ska jag klara den sista femtedelen!



Jag klarar egentligen inte av skr'äckfilmer alls. Jag kan inte sova ordentligt, och har ångest i veckor efteråt. Jag försöker att undvika dem så mycket jag kan. Grejen är att The Happening beskrivs som en "skräckthriller", så då ska jag väl klara den sista femtedelen? Wish me luck!

Vinn en klocka hos Marie Plosjö!



Titta in här och var med och tävla ni också! Adressen till hennes blogg är www.improveme.se/marieplosjo.

Busstrubbel

Det ska bli väldigt intressant att se om jag kommer i tid till jobbet idag. Spårvagnshållplatserna in mot stan ska handikappsanpassas, så spårvagnen ersätts med buss - sånt tar tid, oftast. Jag hittade en annan buss som skulle kunna funka, så nu är det bara att hoppas att den inte blir sen... Wish me luck?


Ja, västtrafik - hur blir det idag?

Babbel och Campadre

Idag var ingen kul dag. Jag haft spänningshuvudvärk hela dagen, och jobbade självklart dubbelpass (13-21) idag igen. Sen börjar jag klocan nio imorgon, och det är inte roligare det... Imorgon kväll är det dessutom jobbfest, så jag hinner bara hemom och byta om snabbt, och sedan dra igen. Det har blivit lite väl mycket stress nu på sistone. Här hemma ser det ut som ett bombnedslag dessutom, vilket alltid gör mig nedstämd. Känner mig som en dålig människa när det ser ut såhär. Det ser verkligen inte klokt ut...

På torsdag fram till lördag är jag ledig, så då ska jag och Christopher försöka få in så mycket kvalitetstid tillsammans som möjligt (vi går runt och saknar varandra trots att vi bor tillsammans, eftersom vi ses så himla sällan). Gå på bio (jag vill gärna se Änglar och demoner) och gå ut och äta, kanske. Picknick om det blir fint väder. Har ni några bra förslag?

Btw, ett litet tips också:



Bli medlem i Campadre - Du får upp till 70 % billigare kläder och accessoarer från kända varumärken.

Det är en sida (helt kostnadsfri) där man får erbjudanden och rabatter på kända märken som Björn Borg, Canada Goose, Calvin Klein, Casall, DKNY, Levi's och många fler. Som det står så kan man få upp till 70 % lägre pris på varor från de märkena! Så bli medlem nu, och se om det finns något bra erbjudande för dig. Som sagt, att bli medlem är helt gratis!

Motsatta scheman

Rätt jobbigt att jag och min sambo (Christopher) jobbar så att vi inte ser varandra just nu. Jag jobbar 13-21, han jobbar 06.00-12, så han går och lägger sig innan jag kommer hem, och han åker till jobbet innan jag vaknar. Underbart... Men vi ska vara glada att vi båda har jobb just nu!

Jag måste bara lägga in någon bra musik här, ett litet tips sådär... Jag lägger in den första Opeth-videon som kom upp när jag sökte på dem på youtube. Det blev en låt från Watershed, Porcelain Heart. Enjoy!


Nu ligger As If Silent på första plats


Det är jätteroligt att de ligger på första plats nu! Någon här som har röstat på dem? Om någon inte vet vad det här handlar om, så kan ni läsa om det här. Om ni vill rösta på As If Silent så kan ni gå in och göra det här. Jag skulle verkligen uppskatta det, och självklart de också!


Vinn valfri bloggdesign!


Jag är med och tävlar om en valfri bloggdesign hos annasara.net, var med och tävla du med, klicka här!

Tävlingen går ut den 23/5-09.

Vinn presentkort á 500x4 kr på Polarbröd



Gå in och tävla om ett presentkort á 500 kr på Polarbröd här.
Tävlingen avslutas 20/5-09.



Här kan ni också vinna bröd, och för att vinna så ska ni svara på en liten gåta... Kul!
Tävlingen avslutas 18/5-09.



Var med och tävla om ett presentkort på Polarbröd här med!
Tävlingen avslutas 21/5-09.



"Jag har tagit chansen hos Jennyn.blogg.se att vara med och tävla om en värdecheck på 500 kr på valfritt bröd ur Polarbröds sortiment. Tävlingen avslutas den 20:e maj klockan 19:00 med lottning!"

Svar på frågorna

Finns det några låtar du aldrig ledsnar på, vilka i så fall?

Oj, har du en vecka? Jag kommer aldrig att tröttna på samtliga låtar av Opeth och Porcupine Tree. Jag kan nämna tre andra låtar som jag bara inte KAN lyssna sönder:

Muse - Supermassiva Black Hole (youtubeklipp här)

Loke - Sommarkatt  (länk till hemsida här)

Freak Kitchen - Appetizer (youtubeklipp här)


Vad brukar du göra på fritiden?

Jag brukar vara med vänner, blogga, fixa med alla gratissidor och så, umgås med min sambo, lyssna på musik, sjunga... Shoppa när jag inte är för pank.


Hur gammal tror du att du är när du skaffar barn?

Haha, när jag var runt femton ville jag ha barn när jag var 23, men det känns jäkligt nära nu... Jag har inte ens börjat plugga på högskola/universitet eller kommit på vad jag vill göra med mitt liv. Kanske när jag är 27-28?


Var hittar du alla tävlingar?

Egentligen vill jag inte avslöja det, då kanske många slutar att besöka mig... Men å andra sidan så deltar jag bara i de tävlingarna som intresserar mig, så det blir ett litet "finurval" av tävlingar hos mig... ^-^ Den sida jag besöker mest är den här, för hon lägger upp allt. Jag har några fler, men de ser jag mest som ett komplement till hennes blogg. Sedan tipsar ni söta läsare mig ibland också, och det är jag tacksam för!


Jag undrar varför du började blogga?

Jag hade tidigare en annan blogg (titta in hos den här) som bara var en personlig blogg där jag skrev om mitt liv. Den startade jag för att jag ville skriva av mig, helt enkelt. Den här bloggen startade jag däremot mer för att tipsa andra om det jag tycker är kul, och för att kunna påverka lite grann. Jag har som ni kanske har sett skrivit lite om Europaparlamentsvalet och Piratpartiet - det var inte meningen att skriva om mina åsikter eller så mycket om mitt liv på den här bloggen, men det är svårt att låta bli...


Varför har du inte lagt ut en bild på dig själv på bloggen? Jag såg ingen iaf....

Det är för att jag inte har så många bra bilder, p.g.a. att min hårddisk kraschade tidigare i år. Jag vill helt enkelt visa mig från min bästa sida i början. ^-^

(men om ni går in på min gamla blogg, så finns det faktiskt bilder där)


Vad är det bästa du har vunnit/fått gratis?

Det jag blivit mest glad för rent spontant var nog för fem-sex år sedan när jag vann fribiljetter till en The Rasmus-konsert (jag hade en period där jag var jätteinne på dem). Annars tror jag att det var när jag vann en korsett hos Plaza Kvinna, även om jag inte har haft på mig den annat än hemma. Den är så söt!



Vinn ett presentkort á 2500 kr hos vivalaglam!


Tävla om ett presentkort på Junkyard till ett värde av hela 2500 kr hos Viva la Glam! Gå in och tävla här!

Tävlingen avslutas den 22/5-09.

Vinn presentkort á 500 kronor hos Lily!


Lily lottar ut ett presentkort á 500 kr i samarbete med Market2Member. Gå in och tävla här!

Tävlingen avslutas den 22/5-09.

Eurovisionkväll

Jag ska snart dra mig iväg till en tjejkompis, Sofia. Vi ska samlas ett gäng med massa snacks, godis och Eurovision Song Contest! C kommer direkt till Sofia efter jobbet ute i Hjällbo. Jag har ingen koll på låtarna i år, och jag bryr mig inte. Jag ska sitta och slänga chips på alla skitbidrag, tror jag... I alla fall i mitt huvud! ^-^

Senare ikväll så kommer jag att lägga upp svaren på er frågor under frågestunden - keep asking questions! Sedan har jag även hittat en tävling där man kan vinna ett presentkort på hela 2500 kr! Den kommer också senare ikväll, när jag kommer hem. Ha en underbar kväll!


Vinn mumsigt läppglans hos Bemmaaa!

Visst ser det gott ut? Men de ska inte ätas! ^-^ Gå in och tävla om de här mumsiga läppglansen hoss Bemmaaa!

Tävlingen avslutas den 21/5-09 kl 21.00.

P.S. Glöm inte min lilla frågestund, lägger ut svaren ikväll. Ask me anything! D.S.

Vinn ett presentkort på H&M hos Heyli!


Heyli har just nu en tävling där man kan vinna ett presentkort på H&M. Gå in och tävla här!

Titta gärna runt och läs lite på hennes blogg, när ni ändå är där. Detta är en av de bloggarna som jag följer - jag läser allt! Det är en jättemysig tjej som alltid svarar på kommentarer, skriver omväxlande om allt mellan himmel och jord och är riktigt duktig på bloggdesign!

Tävlingen avslutas den 28/5-09.

P.S. Glöm inte min lilla frågestund, lägger ut svaren ikväll. Ask me anything! D.S.

Vinn Lap Tray hos Skönt Hemma!


Ni kan vinna den praktiska Lap Tray Antislip här! Om inte, så håll tummarna för mig...

Tävlingen avslutas den 26/5-09.

P.S. Glöm inte min lilla frågestund, lägger ut svaren ikväll. Ask me anything! D.S.

Myskväll i tjejstil

Tagit på mig mysbyxorna, fixat te och lagt en ansiktmask - supermys!


Frågestund!

Jag har suttit framför datorn sedan jag vaknade, i princip, men har inte fått någon bloginspiration alls. Så då blir det ni som får jobba!

Jag tänkte ha en liten frågestund. Fråga mig om vad ni vill! Det behöver inte vara standardfrågorna om favoritfärg och hur gammal jag är om ni inte vill, ni kan fråga saker som vart jag hittar tävlingarna jag tipsar om, vilken färg mina strumpor har eller vad ni nu hittar på. ^-^

Frågestunden börjar NU, och avslutas imorgon. Fråga på!

Rösta på As If Silent!

Tävlingen GP Scen har nu satt igång, där ett band/en artist kan vinna tre dagar i Svenska Grammofonstudion och promotionhjälp från Skiva Promotion! Ett band jag känner, As If Silent, är med och tävlar med låten "Ash Stained". De förtjänar verkligen en finalplats. Just nu ligger de på tredje plats, men det kan svänga snabbt...

Jag skulle verkligen uppskatta om ni tog er tio sekunder och gick in
här och gav dem "tummen upp"!


Så här skriver GP om As If Silent:

As if Silent är ett metalband från Göteborg som bäst kan beskrivas som melodisk metalcore med inslag av progressivitet samt deathcore. Dess nuvarande line-up klarstod i slutet av 2008, men bandet har funnits sen sommaren 2007. Med sina dynamiska riff, starka melodier och såväl sång som growl bjuds på en medryckande live-show som är mer än bara en konsert.

Om ni vill veta mer om bandet så finns deras Myspace-sida här (myspace.com/asifsilent).



Goodiebag från Le Joss

Min vinst från Jossan - lite smått och gott!

- ett sött halsband
- ett läppglans
- en eyeliner
- en svart, glittrig ögonskugga
- en nagelfil
- en "skrubbgrej" (jag kommer aldrig ihåg vad det egentligen heter)
- badkonfetti
- den snygga, svarta påsen!

Tack så mycket, och lycka till med bloggandet!


Vinn presentkort hos Gina Tricot hos Matilda!



Matilda lottar just nu ett presentkort á 250 kr hos Gina Tricot. Gå in och tävla här!

Tävlingen avslutas den 17/5-09.

Dålig bloggerska

I suck, jag vet. Det har inte blivit mycket skrivet vare sig idag eller igår, och det är tyvärr inte många kommentarer som har blivit besvarade heller. Det tycker jag nästan är värst... Men jag kom hem väldigt sent från jobbet igår, och var tvungen att ställa mig och laga mat till idag direkt. Idag började jag jobba tidigt, och har haft fullt upp efter jobbet med ärenden och en grillfest med vår lilla "småkör" med respektive. Och nu är jag helt slut...

Jag kan säga att jag idag hämtade hem vinsten från Jossan - finally! Jag har varit så nyfiken. Bilder kommer upp imorgon, jag behöver bättre ljus för att ta okej bilder. Jag blev i vilket fall väldigt glad! Lite guldkant på tillvaron är aldrig fel.

Titta gärna in hos Jossan här. Hon har dessutom precis satt igång en tävling där man kan vinna ett blingat USB-minne! Skitsnyggt är det. Var med och tävla ni med, vettja! (Tävlingen går ut den 20/5-09)


Vinn ett superpresentkort hos xXElinaXx!



xXElinaXx har just nu en tävling där ni kan vinna ett presentkort á 200 kr på Presentkortstorget (vilket i princip innebär att ni kan välja ett presenkort var som helst). Gå in och tävla här!

Tävlingen avslutas den 26/6-09 kl 20.00.

Vinn presentkort på Nelly.se hos IchO!



Den söta tjejen IchO lottar just nu ut ett presentkort á 500 kr på Nelly.se! Gå in och tävla här!

Tävlingen avslutas den 17/5-09.

Jag har paket att hämta!


Yay! Paketet ligger nu på vårt lilla ICA Lyan. Men jag tror inte jag hinner hämta ut det idag, och jag tror fan inte att jag hinner göra det imorgon heller. Då ska jag på grillfest efter jobbet. Vi får se! Jag kanske kommer på något sätt.

Nu är jag ännu mer nyfiken... Det är oliiidligt spännande! ^-^

En vanlig morgon

Nu sitter jag här och gör ingenting. Jag har pysslat lite med värvningar till GratisMakeup (221 värvade nu), och läst de blogguppdateringarna jag missade igårkväll och tidigare imorse. Var uppe och kollade brevlådan nyss, men posten hade inte kommit. Jag väntar med spänning på goodiebagen från Jossan! Jag hoppas den kommer idag. Jag är så himla nyfiken av mig, så sånt här är ren tortyr.

Igårkväll använde jag mig för första gången av en anti-spot pen (från Garnier). Det fungerade rätt bra! Jag önskar att jag hade mer koll på vad som fanns när jag gick i skolan, det hade gjort att jag känt mig mycket bättre... Men, men!


Idag ska jag jobba dubbelpass, 13-21. Det ska bli kul, för vi har rätt intressanta projekt igång just nu. Jag tycker mest om att jobba dubbelpass, eftersom det vanligtvis innebär att sitta på ett projekt de första tre timmarna, och sedan byta till ett annat (och det är vanligtvis kvall, som är roligast). Omväxling förnöjer!

Någon som inte vet vad jag jobbar med? Gå in på kategorin "Personligt" och leta upp inlägget där jag har lagt in en bild på en massa eldflammor - där får ni veta! Jag kanske kommer ha en frågestund snart också. Skulle ni vilja det?

Utrota felköpen!

I PriceRunners nya kampanj "Inga mer felköp" får alla som delar med sig av recensioner gratis belöningar.

- En skriftlig recension som tar ett par minuter att skriva ger dig ett nummer gratis av M3, PC för Alla eller Cosmopolitan.
- En videorecension ger dig ett presentkort á 50 kr på presentkorttorget.se, vilket ni alla säkert vet innebär 50 kronor hos i princip vilken butik som helst.
- När du har skrivit din femte recension (antingen fem skriftliga eller fem videorecensioner) så får du Spotify Premium gratis i en månad! Heeelt ok att slippa reklamen, faktiskt...  

Dessutom har PriceRunner löpande en månadstävling där de fem bästa skriftliga recensionerna och de fem bästa videorecensionerna får ett presentkort á 1000 kr vardera på presentkorttorget.se.

Vad säger ni, ska vi utrota felköpen och samtidigt få lite gratissaker? I think so! Gå in här och läs mer om kampanjen, och börja recensera. Lycka till!



Jag ska kolla runt lite på PriceRunner och se vad jag kan recensera imorgon. Mer recensioner av Rock Band tror jag knappast behövs exempelvis, men kanske en om vår nya tvättmaskin..?
Stay tuned.

Armband från Cocoo.se kanske?




Ja, just nu skulle ni kunna vinna en hel del armband! Det är ganska komiskt att så många har samarbeten med Cocoo.se, men samtidigt hade inte jag tackat nej till att lotta ut ett litet armband till er läsare och ha ett liknande samarbete...

Sugen på något av dem?
Det lila kan du vinna här. Tävlingen avslutas den 14/5-09 kl 12.00.
Det brun-guldiga tävlar du om här. Tävlingen avslutas den 17/5-09 kl 20.00.
Guldarmbandet kan du tävla om här. Tävlingen avslutas den 22 maj.
Det röda med guld kan du tävla om här. Tävlingen avslutas den 22/5-09 kl 21.30.
Det rosa tävlar du om här. Tävlingen avslutas den 22/5-09.

EDIT: Hittade nu ett armband till från Cocoo.se till som lottas ut här. Det armbandet är lite mörkare rosa, och tävlingen avslutas den 14/5-09
EDIT2: Ännu ett armband som lottas ut hittade jag idag. Tävla om det här. Armbandet är likadant som det rosa på bilderna övan. Tävlingen avslutas den 13/5-09.
EDIT3: Ett till! Titta in här för att tävla om ett svart armband! Tävlingen avslutas den 26/5-09.
EDIT4: Åter ett... Ett blå/turkost armband kan ni vinna här! Tävlingen avslutas den 28/5-09.

Fel sida och upp och ner


Om det är någon dag som jag har vaknat upp på fel sida, så är det minsann idag. Det är kanske speciellt när man bara sover tre-fyra timmar en natt som det talesättet verkligen stämmer. Jag har varit ur gängorna hela dagen. Självklart så har det då tvunget varit en ganska utmanande dag för mig, om man kan kalla det så. Cs gamla volleybollag var här i Göteborg på en turnering, och det är något med att vara med dem, eller kanske att kolla på matcherna. Jag känner mig alltid utsatt, bortglömd och väldigt, väldigt sårbar. C gick dit direkt efter jobbet (han jobbade hela natten), och jag åkte in senare på förmiddagen. Och sen började helvetet, kort sagt.
"Bästa flickvän"-titeln vinner jag definitivt inte idag.

Det är skönt att vara hemma i säkerhet, i vilket fall. C är och äter, alternativt går på Liseberg med dem nu. Han skulle ringa när han är på väg hem, men det kommer väl att dröja. Jag har försökt förmå mig att städa lite och vinna lite flickvänspoäng, men jag har ställt undan två lotiontuber på hela kvällen. That's it. Det ger mig nog inte så många poäng...

Piratpartiet till Europaparlamentet?

Enligt dagens GP så kommer Piratpartiet inte att få ett mandat i Europaparlamentet. Metro i sin tur anger att en ny prognos visar att Piratpartiet får 8,5 procent av rösterna, vilket räcker till ett mandat. Vad tror ni? Kommer de som utgör största delen av Piratpartiets sympatisörer, de unga, att ta sig till vallokalerna den 7 juni?

Jag själv är just nu obestämd. Det har ju sagts att Piratpartiet bara har en fråga, och att det därför skulle vara opassande att skicka dem till Europaparlamentet. Det har t.o.m. sagts att det skulle vara pinsamt för Sverige om Piratpartiet skulle få ett mandat. Att de bara skulle driva en fråga stämmer inte. Däremot så driver de aktivt endast frågor inom vissa områden, som t.ex. rättssäkerhet och integritet. I andra frågor kommer de att rösta med den röd-gröna koalitionen, enligt det senaste jag hörde från Christian Engström. Eller det kanske är en missuppfattning från min sida?

Jag håller i vilket fall på att väga mellan Miljöpartiet De Gröna och Piratpartiet, det kan jag vara öppen med. Miljöpartiet är i stort sett också negativa till den nya utveckling som skett när det gäller personlig integritet och den häxjakt (läs piratjakt) som just nu pågår i Sverige. I alla fall utefter vad jag har förstått (jag hoppas att de inte bara vänder kappan efter vinden, eller kanske snarare efter de unga väljarna). Jag har gått mellan PP, sedan MP, och sedan har det vägt tillbaka till PP eftersom jag verkligen vill markera att detta inte är okej. Jag tycker att den här frågan är så pass viktig, helt enkelt!

Igår läste jag en annan artikel i Metro där Obama berömmer Sverige för piratjakten. Det fick mig att väga över ännu mer mot PP. USA tycker jag inte generellt  har den bästa mätstickan för vad som är rätt och riktigt, även om Obama råkar vara dagens symbol för frihet och demokrati i dess renaste form.

Men snälla ni, ta er till vallokalerna, oavsett vilka ni sympatiserar med! Vi vill att det politiska styret både i EU och här i Sverige faktsikt ska reflektera oss medborgares övertygelser, eller hur? Rösta den 7 juni!


Mystiskt paket...


Jag fick hem ett litet paket idag. Jag blev jätteglad, och tänkte att det var Jossan som var riktigt snabb med att skicka goodiebagen som jag vann. Men tji fick jag...




Det här var en vinst från en tävling jag deltog i på Metros hemsida för ett tag sedan. Jag har vunnit ekologiskt smink av märket Nvey Eco från Turkos Naturkosmetik! Det jag vann var NVEY ECO Organic Every Occasion Gift Set No. 3. Det innehåller: Powder Blush 952 + Compact Powder Bronzer + Lip Lustre in Coco Honey + Creative Eye Color System No. 3. Det ska bli intressant att testa!


Vinn en härlig goodiebag hos Josie!


I den här maxade goodiebagen som Josie lottar ut finner vi:

Innehållet är:
Jättegott te som får dig att sova bättre (från Yves Rocher)
DefiLigne figurformande program (från Yves Rocher)
Date Love med parfym, deo och läppglans
Boken "På andra sidan venus"
En Kung fu kondom
"Träna & trolla" tränings dvd för olika figurer från Iform
Dagcreme som ger en gradvis solbränna (från Yves Rocher)
Ansiktsmask (från Yves Rocher)
Tvådelad ögonskugga med två blåa nyanser
Ett set för fransk manikyr med tre nagellack och en fil
Ett set med linne och stringtrosor

(Flera saker kan tillkomma om det blir många tävlande!)

Tävlingen hittar ni här. Lycka till allihopa! Den här tävlingen borde ni verkligen vara med i!

Tävlingen avslutas den 1/6-09.

Vinn en kartong Vitamin Wells!


Här har ni chansen att vinna Vitamin Wells igen! (den förra tävlingen om Vitamin Wells hittar ni här) Kanske ska ta en liten beskrivning av dem, eftersom de tydligen dyker upp titt som tätt i bloggvärlden just nu?

"Vitamin Wells produkter är icke kolsyrade drycker med tillskott av vitaminer, mineraler, aminosyror och ämnen som ingår i kroppens naturliga ämnesomsättning. Dryckerna har låg sockerhalt och innehåller en mindre mängdfruktsocker, inte druvsocker eller konstgjorda sötningsmedel."

Titta in hos Muppsan och tävla här!

Tävlingen avslutas den 14/5-09.

Sun kissed bodylotion


När vi var iväg på Allum så var det enda jag köpte en bodylotion med en lätt brun utan sol-effekt från ACO. Jag har aldrig använt brun utan sol tidigare... Jag är ju för fan en rockchic, och det enda jag har eftersträvat är motsatsen - att vara så blek som möjligt! Antingen det eller så har jag inte direkt brytt mig. Men nu tänkte jag att jag lika gärna kan testa.

Jag har använt den en gång, och jag fick lite strimmor vid foten (där det ser ut som att krämen har "runnit"), annars märker jag ingenting som ser fel ut. Jag tänkte smörja in benen idag också, och göra det några gånger till nu veckan för att se om det blir stor skillnad. Idag tänker jag dock vara mer försiktig!

Är det någon av er som använder den här? Eller någon annan brun utan sol-produkt? Vad tycker ni om brun utan sol överhuvudtaget? Let me know!

Lila polyvore-lek

Min ambivalens gentemot färgen lila

Min ambivalens gentemot färgen lila by Galenorewen featuring Marc by Marc Jacobs clutches

Hate it or love it... Jag satt och valde saker jag gillar, och fyllde ut med saker som passar in. Jag tycker om att leka! (är inte den klänningen sjukt snygg?)

Vinn SATC-tee hos Jessica!


Tävla om en Sex and the City T-shirt hos Jessica här!

Tävlingen avslutas den 10/5-09 kl 23.59.

Jag=veckans blogg?


Just nu har jag värvat 185 personer till GratisMakeup... Många av de jag har värvat har skrivit och tackat för att jag fick dem att upptäcka sidan, dessutom. Det känns riktigt bra! Jag kanske ska ta och beställa hem ett presentkort snart. Vad tycker ni?


P.S. Om någon känner för att göra något snällt, så gå in här och rösta på mig som veckans blogg, så har du dagens goda gärning klappad och klar! Om inte, så håll koll senare här på bloggen, för då kommer det upp lite mer tävlingstips... See y'all then! D.S.

Vinn VR-goodiebagen hos Tyra!



Det är så sjukt mycket roliga saker i den här lyxiga goodiebagen som Tyra lottar ut på Veckorevyn... Gå in och tävla på hennes blogg här!
(eller strunta i det, för jag vill ha den! :P )

Hon väljer ut en vinnare imorgon (7/5-09).

Vinn en spikmatta hos IamJonsy!


Var med och tävla om en spikmatta i storlek medium (passar alla, i princip) från Yantramattan hos IamJonsy!

Tävlingen svslutas den 10/5-09.

Skänk pengar till välgörenhet bara genom att länka!

 
Just nu har Uppdrag barn en doneringskampanj i samarbete med Vattenfall, som går ut på att Vattenfall skänker 20 kronor till Uppdrag barn för varje bloggare som skriver och länkar till deras sida.

När du har skrivit ditt inlägg, så behöver du pinga din blogg på twingly.se, (du kan läsa om hur du gör längst ner på den här sidan) sen så har du skänkt 20:- till välgörenhet!

snälla, ägna dig fem minuter åt att sätta ihop ett inlägg om Uppdrag Barn (fina bilder och banners finns på deras hemsida), och känn att du har gjort något bra idag!
http://www.uppdragbarn.se/ + http://www.childhood.org


Allum nästa!

Jag och Christopher (ja, så heter min sambo, och jag skriver bara "C" ibland för att det är ett så långt namn :P) ska snart iväg till Allum. Jag föll för kjolen som tjejen Blondinbella stylade har på sig. Den kommer från Vero Moda. Numera vet jag jag bara om ett Vero Moda i Göteborgsområdet, och det finns i Partille. Rut m.fl. har ju tagit över alla deras lokaler i Göteborgs centrum! Illa...

C har aldrig varit där, så vi får väl se vad han tycker. Jag har själv bara varit på Allum ett par gånger, men jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag tycker om det. Jag kanske bestämmer mig idag! Blir väl att vi äter en sen lunch där också, alternativt tar en fika. Återkommer ikväll med en liten uppdatering, och så tipsar jag om lite fler tävlingar... Vad sägs om en spikmatta, exempelvis? Jag har alltid velat testa, det sägs ju att det är bra för ryggen. 'Til then!


Vinn ett presentkort hos Nelly!


Bemmaaa lottar just nu ut ett presentkort hos Nelly.com. Var med och tävla du också - klicka in på hennes blogg här!

Tävlingen avslutas den 10/5-09.

Tävla om bodycreams hos AlltomtheHills!



AlltomtheHills lottar nu ut:
- Jaqua Cocoa Buttercream som är en perfekt duschkräm gjord på marshmallowrot och aloe vera extrakt, macadamia och nattljusolja och vitamin B5, A och E.
- MOR Cosmetic's body butter som passar dig som har torr hy.

Paketet har ett värde av ca 500 kr!

Gå in här för att tävla!

Tävlingen avslutas den 7/5-09.


P.S. Är det någon här som har följt/följer The Hills? D.S.

Vinn Depend-nagellack hos Bexiii!



Tävla om tre snygga nagellack här!

Tävlingen avslutas den 23/5-09.

Jag vann goodiebagen hos Le Joss!



Jag vann den stora goodiebagen! Tack så mycket, Jossan... ^-^

Vinn Vitamin Wells hos Blondinbella!



Titta in hos Blondinbella och tävla om att få en kyl full med vitamindryck kanske? Jag är med och tävlar för min pojkväns skull, han gillar dem... Särskilt den med citrus/fläder. Dessutom är han "sockerdrycksberoende", och de här smakar gott utan att de är alltför onttiga, så det är en bra lösning! Gå gärna in och tävla ni med. Klicka här så kommer ni direkt till tävlingsinlägget. Lycka till!

Bojkottar Kissie

Tänkte bara nämna att jag fr.o.m. ska se till att aldrig råka gå in på Kissies blogg och stödja hennes barnsliga utspel. Eller gå in vid mina sinnens fulla bruk för att läsa vad fan det är hon pratar om. Den tjejen är bara för mycket! Någon som är med mig? Ge inte Kissie mer besök!

Gratis skraplotter!

Jag tänkte tipsa om en rolig sida som heter GratisSkraplotter, där jag blev medlem för ett tag sedan. Det går helt enkelt ut på att samla ihop poäng till skraplotter och tialotter! Självklart är det , som namnet skvallrar om, helt gratis! Du samlar poäng genom att :

- besöka hemsidor (det finns en hel del)
- bli medlem på olika sidor och besvara frågor (självklart gratis)
- få poäng på saker du köper på Internet (exempelvis på NetGlitz och Ginza)
- värva medlemmar

Vid registrering får du 5 poäng, och när du blir en aktiv' medlem (samlat ihop 40 poäng genom klick och registreringar, vilket går snabbt) så får du fem poäng till! De poängen får du dock bara om du blir värvad av mig, så ange "Galenorewen" som värvare (utan citationstecken) vid registreringen!

Poänggränserna är inte alls höga (Tialott = 60 poäng, Trisslott = 100 poäng), och det pågår hela tiden en värvningstävling där man kan vinna en massa lotter! Just nu leder Lily.

Du kan även få poäng för att skriva om GratisSkraplotter på din blogg, som jag gör nu! Sidan känns även ganska personlig, och killen som driver den har skrivit en väldigt bra guide till att värva folk, som är värd att läsa för alla som är medlem på olika gratissidor!

Så, ni kan inte förlora någonting på att bli medlem här! Personligen tycker jag att det är kul att få hem en trisslott då och då, det blir lite spänning i vardagen... ^-^


Gratis Skraplotter


Tävla om ett par Hanky Panky hos Isabelle!



Skitsnygga, right? Gå in och tävla hos Isabelle här!

Tävlingen avslutas om ca två veckor (alltså runt den 17/5-09).

Vinn en söt klänning hos Kinkykitten!



Tävla om den här söta klänningen! Den kommer ifrån dfashion.se, och du kan tävla om den hos Kinkykitten! Tävlingsreglerna är inte svåra (ni behöver bara svara på en fråga som ni enkelt hittar svaret på).

Tävlingen avslutas när det är tillräckligt många tävlande (ca 20-30 deltagare minst, enligt Kinkykitten). Så in och tävla med er!

Tävla om läppglans m.m. hos Nett!



Tävla om:

2 stycken nyanser av det underbara läppglanset Gloss Boster, som faktiskt  har vunnit pris på Cosmopolitan
1 mascara Lash Extreme (svart)

1 ögonfranstång

Allt du kan vinna har ett värde på hela 345 kr.

Gå in och tävla här! Lycka till!

Tävlingen pågår fram till 19 Maj kl 16.30.


Vinn mascaran Fairy Lashes hos RecenseraMera!



Gå in och tävla om den här nya mascaran hos RecenseraMera!

Tävlingen avslutas den 15/5-09.

Vinn smink från Make Up Store och FACE Stockholm!




Make Up Store, Rouge ''Luxury'', Mascara ''Max Lashes Black'', Glitter ''Hologram'', Läppglans ''La La'', Nagellack ''Britt''.




FACE Stockholm, Läppglans ''Nektar'', Ögonskugga ''Skön'', Mascara ''Volumizing Mascara'', Glitter ''Forceful'', Nagellack ''Non toxic''

Välj vilket kit du helst skulle vinna och gå in och tävla hos carooliinaaa här. Lycka till!

Tävlingen avslutas den 31/5-09.

Tävling hos Stadium - vinn en solresa eller ett presentkort på Stadium inför sommaren!

Jag har satt ihop min egen matchning av badkläder inför beach 09! Hitta rätt mix!


Gå sedan in på Stadiums hemsida, leta upp storbloggarnas favoriter och tävla om en resa till Mallorca med Solresor (första pris) eller ett presentkort på Stadium inför sommaren!


Tävlingen avslutas den 31/5-09.

Nystartad gratissida - gratis biobiljetter och presentkort på Ticknet!

Gratis biobiljetter eller presentkort på Ticknet? Det kan du lätt tjäna ihop på den nystartade sidan Gratisnöje. Det verkar vara lätt att samla poäng, och har ett liknande koncept som GratisSkor och GratisMakeup. Eftersom den är nystartad är det lätt att värva folk, dessutom... Sidan har bara runt 200 medlemmar än så länge. Redan när du har fått ihop 300 poäng kan du beställa en biobiljett, och när du blir medlem får du 50 poäng i startbonus. Bli medlem nu, och gå på en massa konserter och bio i sommar. ^.^ Bli medlem här!


 


En ny skrämseltaktik från Antipiratbyrån?



Jag läste nu imorse den här artikeln på Metro.se, och känner hur jag blir upprorisk, samtidigt som att det börjar kännas som att vi har förlorat. Jag måste tyvärr säga att jag skäms över Sverige, över att det är just här debatten genomsyras så tydligt av bakåtsträvande och inskränkningar på den personliga integriteten. Att vi har blivit en förebild för andra länder genom en lagstiftning som kriminaliserar gemene man.

"Antalet piratkopierade filmer på nätet har minskat kraftigt i april, enligt Antipiratbyrån.

- April månad har inneburit ett trendbrott för piratkopieringen av film i Sverige. På alla nivåer har piratkopieringen minskat samtidigt som de legala tjänsterna ökat, säger Henrik Pontén, jurist på Antipiratbyrån.

/.../

- Det är i vart fall 60 servrar som stängt och domen mot Pirate Bay och Antipiratbyråns upplysningskampanj har inneburit att alla större svenska bittorenttrackers som förmedlar film utom Pirate Bay har stängt ned, säger Pontén.

Antipiratbyrån bedömer också att antalet piratkopierade filmer som släpps på scenen nästan har halverats under april månad jämfört med mars."


"Säger Henrik Pontén" - en av Sveriges mest agressiva antipirater. "Antipiratbyrån bedömer" - en samling av fildelningens största motståndare...

Är det någon mer än jag som reagerar på det här? Känns inte det här som ännu en skrämseltaktik? Vi vet alla att människor är gruppdjur, och vi följer i hög grad det som gruppen gör. Genom att framställa det som att en stor del av fildelningen har upphört; att folk har tagit sitt förnuft tillfånga, att IPRED är effektiv och att Antipiratbyrån & Pirate Bay-rättegången har gjort sitt för att skrämma oss, så påverkas per automatik fler människor att bli mer försiktiga med fildelning. Bara på grund av rapporten om att andra människor påverkats.

Och vad är det här för rapport? Jag tvivlar inte på att trafiken har minskat (Men är det bara IPRED som är anledningen? Jag tvivlar på det...Internettrafiken är alltid oberäknelig.), att det faktiskt fildelas mindre och att man ser sig för, särskilt när det gäller filmer och musik. MEN: hur pålitliga är de här uppgifterna, egentligen? Att de här rapporterna kommer just från Antipiratbyrån gör att uppgifterna inte alls är särskilt trovärdiga. Vi kan nog räkna med en hel del överdrifter i deras rapporter, eftersom de absolut inte är neutrala i frågan. De tjänar på att vi tror att IPRED har varit effektiv, och att Pirate Bay-domen har skrämt oss vanliga datoranvändare.

Jag vill ha en oberoende rapport om hur läget egenligen är. Jag är trött på dessa evinnerliga rapporter från Antipiratbyrån, som har egna intressen i att felvrida statistiken! En vädjan till medier av alla dess slag: ge en helhetsbild utan ständiga uttalanden och uppgifter från Antipiratbyrån utan motsättningar eller kritik från andra håll.

Här är länken till artikeln igen, och därifrån kan man läsa mer om IPRED, fildelning och internettrafiken. http://www.metro.se/se/article/tt/2009/04/29/fildelning/

Vad säger ni om allt det här? Har IPRED påverkat internettrafiken i den utsträckning Antipiratbyrån påstår? Har de lagliga nedladdningsmetoderna ökat så mycket som de påstår? Vågar Ni Fildela?

Vinn valfritt smycke från Bags & Fashion hos Sofia Werlin!



Det vi kan vinna är en valfri vara från Bags and Fashion till ett värde utav 200 kronor. Välj allt från klockor, ringar, halsband, armband m.m. Du bestämmer själv vad du vill vinna... Gå in och tävla här!

Tävlingen avslutas den 6/5-09 kl 18.00.


P.S. Jag valde Armband - 01-LS5 - Hermane Black Silver... Vad skulle ni välja? D.S.

RSS 2.0

Highlights
Bra gratissidor
GratisMakeup Gratis5 GratisKläder GratisSkor Gratis-Fashion GratisNöje GratisGodis Sommarglass GratisMode GratisBio GratisMat Pointshop GratisDator GratisTvspel GratisSkraplotter FreeStreet

Kontakt: [email protected]

Follow gratisbesatt


www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!