Sena Gotlandsplaner


Jag har en kärlek som ni nog inte vet om - jag har en vecka på året då alla problem försvinner, och jag bara kan vara lycklig. Det är Medeltidsveckan på Gotland. Jag har varit där fem år i rad, i år blir det sjätte. Fram tills i söndags trodde jag att det inte skulle bli av alls p.g.a problem med boende, att ta oss dit och en massa annat. I söndags fick jag dock ett ryck och försökte fixa det med alla medel jag kunde, och nu har vi helt plötsligt en massa alternativ när det gäller boendet, vi har fått låna bil av pappa och får antagligen låna ett tält av Sofia... Jag kommer till Visby, se upp!

Jag har dessutom gett mig fan på att jag ska sy en ny medeltidsklänning på sex dagar. Jag ska iväg och köpa tyg imorgon, och kikar på mönstret just nu. Den här gången blir det en klänning med snörning i sidan, och extra kilar i sidan också. Jag kommer antagligen rita av den klänningen jag har annars, för den sitter så himla bra... Det är klänningen på bilden. Den har jag haft de senaste fyra åren, och det börjar bli lite tråkigt.

Så, nu är frågan vilken färg jag vill ha på linnetyget. Röd, blå eller grön ligger högt i kurs just nu. Någon som har någon åsikt om vad som skulle passa mig?

Söderköping - glasstaden!


Mer om Söderköping kommer senare när blogg.se inte trilskas lika mycket, men jag måste slänga in lite bilder på glassarna från Smultronstället i Söderköping. Så häftiga glassar, och det var jättegott! Rekommenders verkligen. Det har dessutom ett jättefint läge, det ligger precis vid Göta Kanal! Det fanns även ett annat ställe som gjorde sin egen glass, den var även den himla god... Söderköping var helt enkelt en väldigt bra glasstad!

Mot Söderköping - och vidare!


Nu ska jag och C snart ta tåget till Söderköping, där vi ska hälsa på en vän och stå modeller för butiken han jobbar för - en medeltida handelsbod! Länk till deras hemsida kommer här. Det ska bli riktigt kul! Sitter nu och läser lite om Söderköping. Det är en stad som fortfarande har ett välbevarat medeltida vägnät, två välbevarade kyrkor som byggdes på 1200-talet och en hel del annan medeltida bebyggelse som står kvar. Det känns rätt passande att ha en handelsbod just där, när man läser om staden...

Mer gratis smink, tack!

Yay, ett presentkort på 250 kr på Kicks kommer någon gång nästa vecka... Härligt! Jag handlade upp mitt förra igår, när jag köpte en ny foundation. Det blev Double Wear i nyansen "Fresco" från Estée Lauder den här gången. Innan har jag haft Individualist i nyansen "Beach 12", också från Estée Lauder, men den är lite väl ljus för mig nu. Huden blir nästan lite grådaskig på foton när jag har den numera.



Som ni ser så har jag sammanlagt fått ut presentkort till ett värde av 1000 kr från GratisMakeup. Jag ska snart beställa ett presentkort á 500 kr på GratisKläder också, för det har jag haft poäng till länge... Jag vet bara inte om jag ska välja Nelly eller H&M! Någon som har någon åsikt om det?

Vill du också få presentkort på smink gratis? Bli medlem här! Om ni däremot vill ha presentkort på kläder, så blir ni medlemmar här!
(fler länkar till gratissidor finns längst upp till vänster på bloggen)

Chokladtröst

Jag har varit riktigt nere de senaste dagarna (det kanske märktes på mitt hat-inlägg). Jag har sovit dåligt, inte varit ensam med Christopher direkt utan hela tiden varit med andra, så jag har inte kunnat få mitt välbehövliga mys och så är det mycket annat just nu. Jag är väl lite stressad md alla beslut och saker som måste fixas.

Därför har jag bakat som tusan de senaste dagarna. Svaret och räddningen har nämligen varit choklad. Jag har inte ens fundert på det, utan när det varit som värst har jag bara ställt mig och gjort en kladdkaka eller något. Den här gången blev det chokladmuffins!



Tack och lov kommer Christopher hem från jobbet om ca en timme, och då är det bara han och jag... Då behöver han hålla om mig i en timme, minst! Vi får hoppas att det går för sig.

Vinn ett par färgade linser hos Novembersara!



Novembersara lottar just nu ut ett par färgade linser från fargadelinser.com. Själv hoppas jag på att få testa att vara blåögd ett tag! Var med och tävla här!

Hatstorm

Ingenting går som jag vill just nu, så att göra ett riktigt inlägg skulle nog vara dödsstöten. Då hade inlägget försvunnit, det hade inte gått att lägga in bilder och andra sådana roliga saker blogg.se håller på med ibland. Så ursäkta, men enligt mig så kan hela världen gå och dö nu!

Regn och husgäst


Idag ser det så här vackert ut utanför dörren... Jag har städat och fejat sen klockan nio, eftersom vi har vår första husgäst (som övernattar) här just nu. Progma heter han (länken går  till hans bilddagbok - han är en skitbra fotograf). Han och Christopher har varit på CBY (Camp Burn Yourself) sedan i tisdags. CBY är ett läger för alternativkonstnärer som anordnat av Eldsjäl, så de har poiat, stavat, jonglerat, dansat och utfört akrobatik, bland annat. Men de har mest myst. ^-^

Meningen med inlägget var egentligen att säga att jag har varit jätteduktig som har städat, och jag har även lagat kladdkaka, så då blir duktigheten ännu mer bländande! Enjoy the rain.

Dagens goda gärning?



Hejsan alla snälla människor! Jag fick igår en liten kommentar från Sune...the girl, en av dem som hjälpte mig mycket i tävlingen om datorn. Såhär löd den:

Hej gumman! Nu när jag hjälpte dig med att vinna datorn, skulle du vilja hjälpa mig med ett inlägg då? Jag är med i en fototävling och det är bara att trycka på länken och rösta på min katt Iza :) Tack på förhand.
http://svenskaspel.se/p4.aspx?pageid=823&image_id=4565


Gör dagens goda gärning - gå in och rösta på en bild på hennes söta katt så att hon kan vinna en kamera! Det tar bara någon sekund. Gå in och rösta här!

Vinn ett armband hos Letmetellyouafashionstory!



Let me tell you a fasion story har just nu en tävling där man kan vinna det här söta armbandet från Cocoo.se. Gå in och tävla här!

Tävlingen avslutas den 24/7-09.

Vann produkter från Stockholmsgruppen Cosmetics!



Jag fick helt plötsligt en avi med ett paket från Stockholmsgruppen. Det visade sig vara en vinst från tidningen Chic i samarbete med Stockholmsgruppen. De har lanserat en hudvårdserie med Caroline Winberg, en av deras största modeller. Paketet innehöll:

Body lotion, fresh crush (250 ml)
Face cleanser – all skin types (150 ml)
Face moisturizer – normal skin (50 ml)
15 minutes face mask – all skin types (50 ml)

Jag tänkte testa ansiktrengöringen och ansiktsmasken nu. Får se om produkterna är något att ha!


Veckorevyn Models






Någon som känner sig lockad? Jag kommer nog att ansöka. Det är en kul rej, och jag tycker mycket om att stå framför kameran! Jag ska bara leta upp två bilden som representerar mig...

Vinn ett personligt armband hos Heyli!



Heyli har just nu en tävling där du kan vinna armbandet på bilden med valfri text. Hon är just nu ute på en liten roadtrip i Sverige, så tävlingen avslutas när hon är tillbaka. Gå in och tävla här!

P.S. Jag själv vill ha ett sådant armband där det står Opeth - ett av mina favoritband, och jag älskar det ordet! D.S.

Ett ordentligt tack!


Jag vann tävlingen! Jag är snart en stolt ägare till en Asus Eee PC Seashell. ^-^

Ett speciellt tack till:



Heyli - en jättegullig bloggerska som hjälpt mig och hejat på under tävlingen, och jag följer hennes blogg dagligen. Hon har vid upprepade tillfällen bett sina läsare att rösta på mig, och det uppskattas verkligen! Kika in hos henne här!



Sune...the girl - en tjej som hjälpte och stöttade mig ordentligt på slutet, tack så hemskt mycket för det! Detta är också en blogg jag klickar in på då och då, gör det ni med!



MallaC - en tjej som är jätteduktig på bloggdesigner, och som också har tagit sig tid att tipsa om tävlingen i sin blogg. Den här bloggen är självklar bland mina bevakningar på Bloglovin'!


Även ett stort tack till de här söta människorna, som även de har bett sina läsare rösta på mig och/eller varit allmänt hjälpsamma (länk direkt till tips-inlägget i de fallen då de har gjort ett):

Mmmoaw   Fiiiwiii   ThereseKaarlsson   Chelise   FridaSjoblom   Deity   TrulyAmanda  SofiaBerggren   BremarkCecilia   Micinic   Suhh    Liinduuu   EmiliaKorkalainen   Jessikah   LajsaMinelli    JannikeLindqvist   Crippenina   Maadeleiiness   Alskarattsjunga   Cuty   MusikLowa   Wylmite   LouiseSjostedt   Ailime   NadjaFeili   1981   Choccolatte   Marrwie   Fashionmodel   Elajjjjn   SaraThoren    Jennyskoja   Zazzy84   FridhaFelicia   Liljeflod   Adde  

Och, självklart, TACK till alla andra - 2648 röster fick jag, tack vare er! Om jag har glömt någon som skrivit om tävlingen eller så, skriv gärna till mig, så lägger jag till er i inlägget...

Dock måste jag tillägga att jag har glömt den viktigaste personen i allt det här, min älskade sambo Christopher! Han har hjälpt mig att fråga folk om hjälp, skrivit på Facebook, MSN och fått en massa vänner, bekanta och hela tjocka släkten att rösta på mig... TACK så hemskt mycket, och jag älskar dig!

En snabb uppdatering...

Jag vann tävlingen!


Tack så hemskt mycket till alla som tagit sig tid till att hjälpa mig, ni har varit supergulliga!
(ska blogga mer sen, men nu vill jag bara bort från datorn)

Just some music

Är det bara jag som tycker att den här låten är sexig? Tainted love av Marilyn Manson (orginal Soft Cell). Lyssna och njut!


Glöm inte att gå in och rösta! Tävlingen avslutas imorgon kl 15.00.

Uppdatering i dubbel bemärkelse

Oj... Bloggen har minst sagt fått lida nu på sista tiden! Bloggerskan i mig skäms...



Först, en liten rapport om datortävlingen: jag ligger just nu 15 poäng efter ettan - inte mycket. Men jag behöver verkligen hjälp nu under slutspurten! Det är en röst per IP-nummer som gäller, så kanske kan ni rösta från jobbet, en väns hus eller liknande? Tävlingen avslutas den 15 juli. Det uppskattas verkligen!

Länken är: http://www.asusnordic.com/summertour/?p=338 (klicka på den rosa snäckan till höger om bilden)

Rösta här!

Jag har inte haft tid eller ork till att godkänna och svara på alla kommentarer, det hade jag tänkt göra när tävlingen är över med en liten rapport om hur det gick. Förhoppningsvis kommer jag med ett glädjebesked! Jag kommer även att länka de som vill/de som gjort något extra då.

Annars har jag haft en fin vecka! Det har varit riktigt tråkigt på jobbet, men jag har bl.a. varit på 85-årskalas, jag och Christopher har börjat med att springa (sprang drygt 4 km idag, och det kändes riktigt bra!) och vi har köpt en ackustisk gitarr. Jag hade en sedan innan, men Christopher ville ha en egen att klinka på... Det är lättare att lära ut saker när man har två, dessutom.

Jag slänger in lite nattmusik sedan, känner för att dela med mig av fler underbara låtar. Jag har fått bra feedback på de jag lagt ut hittills, och då blir man självklart glad! Stay tuned. ^-^

Nattmusik

Jag sitter i Älmhult med pojken min. Han leker med sina flow lights (fråga om ni vill veta) och jag slänger in lite nattmusik till er. Fast det blir nog morgon/dagsmusik för de flesta. ^-^

Det blir en låt som min sambo hade med på en skiva han brände till mig för något år sedan - Element of One av Killswitch Engage.


Note

Jag och Christopher har varit tillsammans i tre och ett halvt år idag. Congrats till oss.

Nu ska vi ner till hans föräldrar i Älmhult över helgen, där vi blev tillsammans. Det känns ganska passande.

Så ursäkta för den dåliga uppdateringen, men en fin sommar + en tävling som kräver mycket tid ger inte mycket tid över till bloggande. Efter tävlingen så kommer det att bli bättre. Och välkomna, alla nya läsare som jag fått den senaste tiden!



Fotograf: Jari Tammisto (Bildagenturen, blogg)

RSS 2.0

Highlights
Bra gratissidor
GratisMakeup Gratis5 GratisKläder GratisSkor Gratis-Fashion GratisNöje GratisGodis Sommarglass GratisMode GratisBio GratisMat Pointshop GratisDator GratisTvspel GratisSkraplotter FreeStreet

Kontakt: [email protected]

Follow gratisbesatt


www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!