Studentlitteratur

...är dyrt. Jag beställde beställde de billigaste böckerna jag kunde hitta på nätet, från internethandeln Lycknis. 1197 kr för fem böcker. Jag hade hellre köpt skinnjackan, men vad kan man göra?


Vinn presentkort på Vero Moda hos Tyra!


Tyra
har just nu en tävling där du kan vinna ett presentkort á 1000 kr på Vero Moda. Var med och tävla här!


Habegär på JC

Imorse kom jag på att brorsan fyller år, och stressade in till stan för att köpa en present. Det blev det vanliga: en T-shirt, en film och lite godis.

Men till saken! Jag smet in på JC och hittade självklart en skitsnygg skinnjacka som jag inte har råd med. 1999 kr. Underbart (not). Testade dessutom ett par jeansleggings för första gången i mitt liv, och jag förstår varför alla älskar dem! Det är som att ha ett par riktigt bekväma jeans som man lätt kan ha långa linnen över utan att det blir "bylsigt", och som inte nog med det sitter helt perfekt. När jag ger mig ut på min höstshoppingrunda kommer ett par sådana stå på inköpslistan!


Skinnjacka och jeansleggings. Ge mig presentkort på JC...


Vinn ett presentkort på H&M hos enLinaochKarin

Kika in här och var med och tävla ni också!

Tävlingen avslutas den 9/9-09.

Mycket mynt ger underhållning


Ciderlek!

Jag klickar runt mellan en massa olika tävlingar just nu, och det finns en hel del roliga! Jag har bl.a. gjort den häftigaste åkattraktionen, skickat in min favoritoutfit... och gjort:



Ni kan leka med smaker och designa er egen ciderburk här. Det blir riktigt snyggt! Det bästa med den här tävlingen är (enligt mig) att vinnaren utses av en jury, inte genom röstning. Jag är väldigt trött på att jaga röster sedan Asus-tävlingen... Och även om jag vill vinna fem kilo godis i Malaco-tävlingen så tänker inte jag lägga något krut på den. Det var kul att leka med godis i alla fall!

Godnatt!

Nu lägger jag mig i vår bäddsoffa och läser, och sedan tänkte jag sova... Det känns jättemysigt! Boken jag håller på med är en gammal deckare av Jan Mårtensson som jag lånade av Christophers mamma. Inte världens bästa bok, men den är spännande och välskriven. Och anledningen till att jag ska sova på bäddsoffan är för att mina föräldrar har besök som sover här nere hos oss. De fick vårt sovrum, visst är vi snälla?

Jag har städat av och till hela dagen, så nu är det riktigt fint här hemma. Nu kanske man får lite inspiration till att göra de småförändringarna vi tänkt göra (sätta upp sladdsamlare, sätta upp fler handdukshängare, sätta upp rullgardiner och liknande) och få det färdigt här hemma. Just nu är jag riktigt inspirerad i alla fall... Vem vet, vi kanske t.o.m. packar upp alla flyttkartonger (även de med saker vi inte behöver)?

Jag flyttade Knubbig-lampan från IKEA (det är de vita med körsbärsblommor som vi har) till bäddsoffan, för det är inte tillräckligt ljust för att läsa annars. Jag är helt kär i dem, jag kan inte få nog... Jag vill ha en Knubbig-lampa i varje fönster!

Men, ja, godnatt på er! Dröm sött!


Tävla om presentkort i valfri webshop hos lovemercury!


Jag är med och tävlar om ett presentkort á 300 kr på ONLY eftersom det finns lite saker jag vill ha där just nu... Vilken är din favorit? Var med och tävla du med här!

Tävlingen avslutas den 20/9-09.

Höst på H&M


Presentkort på H&M

Idag kom det hem presentkort á 500 kr på H&M från GratisMakeup. Alltid lika kul! Och det är skönt att ha nu till höstshoppingen... Det blir nog att åka in till stan och kolla runt imorgon. Jag ska hålla utkik efter den härliga koftan från ONLY också!



Rösta på min godispåse!

Gottegris som jag är, så bestämde jag mig för att vara med i en tävling arrangerad av Malaco där man får skapa sin egen godisblandning! Tre stycken per vecka  vinner fem kilo godis var... Mums!

Min påse är fullspäckad med friska, underbart goda smaker av bär och frukt. Smaker som äpple, björnbär och hallon är smaker som alla känner igen och suktar efter! Den här påsen med godis får mig att känna det namnet säger - sweet cravings!

Jag undrar om någon har lust att rösta på min godispåse?

1. Gå in här

2. Tryck på "Alla påsar"

3. Sök på "sweet cravings"

4. Tryck på "Gilla" under min fina godispåse!

Eller så går ni in via direktlänk här. Då kommer ni direkt till min godispåse, men det tar en liten stund för allt att ladda (mellan fem och tio sekunder).


Tack till alla er som tar er tid!


Nu är det snart...


Höstmys

Jag såg för några dagar sedan den här koftan hos Lily. Den kommer från ONLY, och jag funderar allvarligt på att slå till! Vad tycker ni?

Fenris & Farkas

Tidigare i veckan var jag och Christopher nere i Småland hos hans föräldrar. De har precis skaffat två stycken übersöta siberian huskey-valpar! Farkas och Fenris heter de. Både jag och Christopher föll pladask för dem... De är bara åtta veckor gamla!




Presentkort på Kicks


Yes, jag har fått hem presentkort á 750 kr till på Kicks. Ett presentkort á 500 kr vann jag i värvningtävlingen och ett á 250 kr beställde jag hem för ett tag sedan. Nu är även 500 kr på H&M på väg hem! I love this. Medlem kan du bli gratis här!

Nu drar jag igång igen!

Nu är det dags, hösten är på gång och allting startar upp igen - så nu gör min blogg det också! Jag kommer att börja med en liten blogg-kickoff. Jag kommer att publicera inlägg hela dagen, på en massa olika teman. Kika gärna in då och då för att se vad som händer... Lite tävlingstips kommer också. Vi ses!

Vinn nagelkit hos Tobias!



Tobias lottar just nu ut ett nagelkit bland sina läsare. Var med ni också! Tävlingen hittar ni här.

Tävlingen avslutas kl 14. 00 den 25/8-08 (idag, alltså - skynda, skynda!).


Vinn DVD hos Sex and the Citty!



Sex and the Citty lottar just nu ut filmen En shopaholics bekännelser. Gå in här för att tävla!

P.S. Klänningen kan du köpa här till förmån för Föreningen mot Ätstörningar! D.S.

Vinn presentkort på Gina Tricot hos Åsa!


Åsa har en tävling där man kan vinna ett presentkort hos Gina Tricot. Tävlingen hittar ni här!

Tävlingen avslutas idag (24/8-09) kl 23.59.

Vinn material till skolstarten/jobbet hos AlltomtheHills


Vill ett presentkort á 300 kr hos Wettegrens. Tävlingen hittar ni här!

Tävlingen avslutas den 28/8-09.

Vinn ett armband från Marc Jacobs hos Pussydoll


Vill ni också vara med och tävla? Gå in här!

Tävlingen avslutas kl 20 den 22/8-09.

Vinn en laptop ni med! (hos thetouch)



Tävla om den här laptopen hos thetouch. Tävlingen hittar ni här!

Tävlingen avslutas den 23/8-09.

Vinn ett armband hos Heyli!

Heyli har återigen en tävling där man kan vinna ett av hennes fina armband. Det här är lite annorlunda mot hur de brukar se ut. Var gärna med och tävla ni med! Tävlingen hittar ni här.

Tävlingen avslutas den 31/8-09.

Statistikkurs?

Jag sitter nu med hjärtat halvt i halsgropen. Jag har nästan helt och hållet bestämt mig för att gå en grundkurs i statistik på Göteborgs Universitet på två månader i höst. Som en liten mjukstart på universitet/högskolestudierna, och det känns som en fin fortsättning efter att ha jobbat på ett marknadsundersökningsföretag i nästan ett år. Det är en intressant bransch som jag faktiskt kan se mig själv jobba inom även i fortsättningen. Då är det lika bra att testa på en kurs och se om jag gillar det!

Vi gick precis igenom lite repetitionstal från Matematik C, och nu kommer jag ihåg varför tiden innan det nationella provet i Matematik C var så himla fördjävlig. Det hade varit hemskt om jag inte klarar av den här kursen... Då skulle mitt självförtroende krascha, och min plugglust skulle antagligen vara borta för alltid. Men jag fixar detta!


Vinn presentkort på Roliga prylar hos Millah!



Millah har just nu en tävling där man kan vinna ett presentkort á 250 kr hos Roliga Prylar. Vill du också vara med och tävla, klicka här!

Tävlingen avslutas den 24/8-09.

Heyli smyckesdesign


   
Jag sitter just nu och funderar på om jag ska beställa ett armband från Heyli... Hon gör namnarmband som är skitsnygga! Just nu verkar det som att materialet är slut, så hon väntar på mer, men lite senare kanske? Då blir det ett armband i stil med det till längst upp med ordet "Opeth" på, ett av mina favoritband. Klicka er gärna in till henne och kolla på armbanden hon gjort här. Kanske faller ni för dem precis som jag?

Vinner jag?


Tävlingen avslutas på torsdag kl 18.00, jag har värvat 190 st, tvåan 142 st och trean 71 st. Jag tror jag dristar mig till att säga att jag tar hem det här... Men man vet aldrig! Om jag vinner får jag hem 500 kr på Kicks. Det är välbehövligt inför hösten! Jag älskar värvningstävlingar, för man kan inte förlora något på att vara med i dem - man får ju fortfarande poäng för de man värvar! Därför kommer jag ha 500 kr att lösa ut även om jag inte vinner tävlingen. Då blir det nog H&M, dock, för jag behöver kläder inför hösten. En varm kofta, exempelvis... Jag brukar vara rätt frusen av mig.


Är du nyfiken och vill testa den här gratissidan? (man kan bl.a. samla ihop poäng och lösa in presentkort på H&M, Kicks och Åhléns) Klicka här!


Comeback

Jag har tagit en välbehövlig, utannonserad bloggpaus som blev mycket längre än vad jag tänkt mig. Jag tappade helt enkelt lusten för ett tag. Men nu är jag tillbaka!

Först och främst kan jag nämna att jag nu sitter och bloggar från min fina Eee PC Seashell, laptopen som jag vann! Den är behändig, snygg och har rätt bra batteritid (mellan fyra och sex timmar). Det var jäkligt mycket jobb att få den, alldeles för mycket, men nu när det är över känns det riktigt bra. Om ni vill läsa mer om laptopen så kan ni göra det här.


Sitter just nu och lider av ett litet sår som jag har i halsen, förmodligen av tacosen vi åt igår... Jag straffas för att jag gillar de hårda skalen. Vad tycker ni är bäst? Hårda skal eller tortillias?

RSS 2.0

Highlights
Bra gratissidor
GratisMakeup Gratis5 GratisKläder GratisSkor Gratis-Fashion GratisNöje GratisGodis Sommarglass GratisMode GratisBio GratisMat Pointshop GratisDator GratisTvspel GratisSkraplotter FreeStreet

Kontakt: [email protected]

Follow gratisbesatt


www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!