Bakformar kanske?Kika in hos lillstörpa och tävla om de här jättesöta formarna. Lycka till!


Julkänsla på GratisBio


Är jag ensam om att gå runt och ha en sådär mysig julkänsla redan nu? När jag kollar runt i bloggvärlden, så ser det ut som att jag är i gott sällskap. Därför tyckte jag det var jättekul när jag loggade in på GratisBio häromdagen och såg att de hade julpyntat sidan ordentligt! Och inte nog med det, en hel del roliga erbjudanden och tävlingar fanns det också...

Julkalender
Varje dag under december så kan man vinna fina priser som lottas ut till alla som deltar i julkalendern. Exempel på vinster som kan komma upp är 2 biobiljetter samt meny, presentkort för upp till 300 kr, tidningsprenumerationer för upp till 380 kr och rena poäng upp till 1000! Inte så illa…

Det du behöver göra för att delta är att utnyttja en valfri annons på Gratisbio som ger 5 eller mer poäng. Då får du en nyckel till att delta i tävlingen med när utnyttjandet av annonsen är registrerat. Sen kan du välja själv när du vill använda nyckeln. Den är giltig upp till en vecka efter att poängen registrerats. Då kan man välja att delta den dagen man tycker att det är ett riktigt bra pris!

Det bästa med detta är att man kan handla sina julklappar på nätet, gå genom GratisBio som registrerar poäng för det, och delta i julkalendern på det sättet! De har även lagt upp tips på sidor och erbjudanden där man kan fixa julklapparna.Julklapp till DIG
Om du tar del av ett eller flera av några utvalda erbjudanden på julsidan, så får du antingen en tialott (en annons) eller ett presentkort á 50 kr (två annonser) utan att bli av med några poäng för det. En annan julklapp till oss är att vi får dubbla aktivitetspoäng fram till nyår – tummen upp för det!

Så dela med er av julglädje, heja på folk och skaffa nya vänner, shoppa julklappar genom GratisBio och ta del av kul erbjudanden, så får ni ut väldigt mycket av den sidan i jul.

Vet du inte vad GratisBio är?
GratisBio är en sida där du samlar poäng genom att delta i gratis kampanjer, shoppa på nätet och värva vänner. Poängen kan sedan växlas in mot biobiljetter, presentkort till valfri butik, tidningsprenumerationer och mycket annat! Att bli medlem är självklart helt kostnadsfritt! Bli medlem här.


Spotless-bossJag var för någon vecka sedan med i en tävling där man skulle skapa en boss till ett spel - baserad på sig själv! Jag skrev om mig själv som "Språkpolisen Hanna" (det stämmer jäkligt bra :P) och, hör och häpna, de gillade mitt förslag bäst! Jag vann en årsförbrukning Spotless-produkter (Acos nya hudvårdserie för finnig hy), som det ska bli väldigt kul att testa. Min hy blir nämligen bara värre och värre ju äldre jag blir. I hate it...

Men skitkul att jag vann, och karaktären ska vara med nästa år! I'll let you know... Kika gärna in och testa spelet här!

Gratis choklad, någon?

 

Gå in här och beställ hem en gratis chokladkaka från Marabou. Den här sorten kommer ut i butik i februari 2010. En chokladkaka/hushåll, och sedan går det att skicka till en vän också. Enjoy!


Vinn miniplattång hos famain


Kika in här och var med och tävla ni också!

Avslutas den 25/11-09.

iCity.se


Har ni varit inne och kikat på iCity? Det är en sökmotor för butiker, varumärken och kampanjer i Stockholm. Här kan man enkelt ta reda på vart Agent Provocateurs butik i Stockholm egentligen ligger, vilka butiker har bra kampanjer just nu eller få viktiga modeuppdateteringar. Just nu rapporterar de bland annat om New Yorkers nya butik i Stockholm, Twilight-premiären, olika modesamarbeten och rabatter.

Det jag gillar allra mest med iCity är att jag surfar in dit för att leta reda på någonting: en adress, någon kampanj eller så, men jag hittar alltid tio andra intressanta saker. Det är en väldigt bra sökmotor för oss som inte bor i Stockholm och behöver lite hjälp på traven med butiker och så, och man kan hitta riktiga pärlor till butiker och man kikar runt lite på sidan.

Jag har suttit och funderat lite på hur sidan kan göras bättre och vad jag saknar, och jag kom på lite saker:

      1.   En slumpfunktion
Det hade varit väldigt kul att kunna klicka på en knapp som på något sätt slumpade ut en butik någonstans i Stockholm. På det sättet skulle man kunna vidga sina jaktmarker, så att säga!


      2.   Söka inom kategorier

Att bläddra igenom allt inom exempelvis kategorin ”inredning” är inte så effektivt. Om man vill hitta en lite roligare inredningsbutik, borde det gå att ordna så att man kan söka på valfritt sökord bland bara inredningsbutiker.


     3.   Mer om er

Jag skulle tycka att det vore kul att kunna läsa mer om vilka NI är


Kika in hos dem ni också. Ni kommer inte att bli besvikna!


Julkit från Cult Design


Min favorit bland Cult Designs julserier, "Stjärnklart"

Livinginteriör har just nu en tävling där man vinner ett hemligt julkit från Cult Design. Den avslutas första advent. Kika in och var med ni med!


 


Lekt hos Vero Moda - rösta på min klänning?Jag satt och lekte i fem minuter, och det här är det lite trista resultatet. Men det var kul ändå! Kika gärna in och ge mig en femma här!

Vann biljetter till New Moon!

Yay! Jag har tävlat en del om biobiljetter på sistone just för att försöka vinna dem till New Moon - och idag så gjorde jag det i en tävling hos Filmstar! Underbart... De kommer väl någon gång nästa vecka. Grattis till mig!

RSS 2.0

Highlights
Bra gratissidor
GratisMakeup Gratis5 GratisKläder GratisSkor Gratis-Fashion GratisNöje GratisGodis Sommarglass GratisMode GratisBio GratisMat Pointshop GratisDator GratisTvspel GratisSkraplotter FreeStreet

Kontakt: [email protected]

Follow gratisbesatt


www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!