Vinn presentkort hos Louiseinteriör!Jag tävlar om ett presentkort värde 500:- hos Louiseinteriör i Nikitas blogg, tävla HÄR du med!

Vinn en canvastavla!Jag är med och tävlar om en Canvastavla hos Cheeky i samarbete med Önskefoto. Tävlingen pågår till 1 februari.

Vinn bakformar hos Bagerskan!Jag tävlar om bakformar från Bakformen.se hos Bagerskan.
Var med och tävla här du också!

Vinn en massa fint strössel!Kika in här för att vara med och tävla. Det är en liten alla hjärtans dag-tävling, sista tävlingsdagen är idag!

Vinn namnnappar!Jag är med och tävlar inne hos Geshiia om ett valfritt 3-pack nappar från Namnnappen.se, var med du med!

Vinn en T-shirt!Kika in här för att vara med och tävla!

Mobiltävlingen


Vinn en personlig barnbok!Kika in här för att ha chans att vinna en sagobok från Sagobella!

Vinn en blommig bokstav!Jag tävlar om en valfri blommig bokstav från Vackra Väggar hos Agnes. Tävla här du också!

Tävla om en spavistelse!Jag hittade en tävling som jag HEMSKT gärna vill vinna idag... Priset är en hotellvistelse med helpension på Selma Spa. Tävlingen hittar ni här!

(även om jag helst ser att ni låter bli att tävla, eftersom jag verkligen hoppas på det här priset... )

Vinn en mobilVar med och tävla här! Håll tummarna...

Go there - pay it forward

Nu ska jag bli seriös med jobbsökandet, och dokumentera det. Gå gärna in på bloggen, och om ni vet någon som söker arbetskraft i Göteborgsområdet, tipsa mig! Eller skicka blogglänken någonstans där det passar... Godnatt!

http://arbetsjagare.blogg.se/

Vinn namnnappar!Jag är med och tävlar om valfritt 3-pack namnnappar från Namnnappen.seMuppsan´s blogg, var med du också!


Vinn en blöjtårta hos Chanto!Jag är med och tävlar om en blöjtårta hos Chanto - om jag vinner så åker den iväg till min sambos lilla brorsdotter! Kika in här om du också vill vara med.

Cs T-shirt


Jag har praktiskt taget bott i den här T-shirten som Christopher fick i julklapp av mig i år. Love it.

Jag känner att jag måste påpeka att det inte var det jag tänkte mig när jag köpte den till honom.

Tävling hos StudioCaramell


Hos StudioCaramell kan man just nu finna en snygg väska från Jofarma (på bilden). Tävlingen hittar ni här!

Tävling hos Emelies GodsakerJag är med i en tävling som man hittar hos emeliesgodsaker där tre stycken har chansen att vinna bakformar från kalasform! Klicka här för att komma till tävlingen!

Vinn en söt nalle-tavla hos Vår lilla butik


Kika in hos Vår lilla butik för att tävla om den här söta tavlan, eller kanske bara kika runt bland alla fina saker? Jag hade tänkt mig att vinna den här och ge som doppresent till min sambos brorsdotter, men jag är lite undecided när det gäller färgen... Jag gillar inte att färgkoordinera med könet, men det är mer "riktigt" att ge henne en rosa tavla... Fast nej, blått är fint!

Vinn fina saker hos houseoffridaMan kan vinna den här fina skylten eller muffinsformar från Åhléns. Gå in och tävla här!

Vinn en klänning hos LiddieLiddie har just nu en tävling där man kan vinna den här klänningen från Fashionbox. Kika in här för att vara med!

Vinn en T-shirt hos fade


Jag är med i en tävling hos fade om det här T-shirten. Jag vill gärna ha den att mysa i härhemma, eftersom jag tyckte att den var rtt rolig... Kika in här för att vara med!


Vinn ett presentkort på Bianco hos LiiceeKika in hos Liicee och tävla om ett presentkort på skor hos Bianco Footwear! Vem vill inte ha det?

Vinn presentkort hos Fröken FrökenAgnes har just nu en tävling i samarbete med Fröken Fräken. Kika in här för att vara med!

Vinn smycken hos FairdarlingFairdarling lottar ut ett valfritt smycke ur sitt sortiment just nu. Jag fastnade för det här smycket - jag tycker att det är så vackert! Kika gärna in på hennes blogg och var med i tävlingen ni också!

Vinn kärleksstämplarKika in här och var med och tävla!

Vinn ett hemligt paketKika in här för att vara med!

RSS 2.0

Highlights
Bra gratissidor
GratisMakeup Gratis5 GratisKläder GratisSkor Gratis-Fashion GratisNöje GratisGodis Sommarglass GratisMode GratisBio GratisMat Pointshop GratisDator GratisTvspel GratisSkraplotter FreeStreet

Kontakt: [email protected]

Follow gratisbesatt


www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!