StudentnyttaJag är med i utlottningen av ”Bli modell för en dag”, en tävling som kommer pågå fram till 1 januari 2011.
Vill du också vara med? Länka till
www.studentnytta.se med samma text och bild som jag, när du har gjort det skickar du ett mail till [email protected].

Vinnaren meddelas via e-post och kommer att annonseras ut under senaste nytt på www.studentnytta.se!


Vinn en Nokia N8!Kika in hos Shopping & Fashion för en chans att vinna den här mobilen från Nokia. Jag hoppas på att vinna den till min sambo!

"Nokia N8 är Nokias allra senaste smartphone N8 har bland annat en 12-megapixelkamera som tar fantastiska bilder. Nokia N8 kan kopplas ihop med hemmabiosystemet via en inbyggd HDMI-anslutning och du får tillgång till tusentals applikationer från Ovi Butik, bland annat Sofis Mode! Den har också en mängd sociala funktioner där du kan variera mellan tre olika startskärmar och snabb tillgång till Facebook och Twitter. (värde ca 4 795 kr) Här finns all info: http://www.nokia.se/hitta-produkter/produkter/nokia-n8"

Julklappssäck


Jag tävlar om Vicky´s Julklapps Säck värde 2500kr.
Tävla du också HÄR.


Personlig almanacka"Jag tävlar hos LifeofJohanna om en valfri personlig almanacka från personligalmanacka.se. Skynda vara med du med!"


Lucka 7!www.patriciaaxelsson.blogg.se kan man varje dag fram till julafton vara med i utlottningen av många fina presenter i hennes adventskalender. I dagens lucka av adventskalendern kan du delta i utlottningen av låda med 24 såpbubbleflaskor i form av champagneflaskor från bröllopsbubblor. Perfekt till t.e.x nyårsfesten! Snygga att duka med och ett roligt inslag på festen!


Lucka 6 av Patriciawww.patriciaaxelsson.blogg.se kan man varje dag fram till julafton vara med i utlottningen av många fina presenter i hennes adventskalender. I dagens lucka är det ett presentkort på shirtstore. 


RSS 2.0

Highlights
Bra gratissidor
GratisMakeup Gratis5 GratisKläder GratisSkor Gratis-Fashion GratisNöje GratisGodis Sommarglass GratisMode GratisBio GratisMat Pointshop GratisDator GratisTvspel GratisSkraplotter FreeStreet

Kontakt: [email protected]

Follow gratisbesatt


www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!