Vinn krukgubbar hos Linda!Jag vill absolut vinna de här sjukt söta krukorna... Om ni också vill vara med, gå in här.

Tävlingen avslutas den 29/9-09.

Rea på Sophie Dress!

Tittade runt lite på Nelly.com, och såg att det var rea på en kläning som varit väldigt populär! Jag tycker också att den är jättesöt, men kanske inte ritkigt min stil... Det är mer en sommarklänning, men varför inte handla billigt till nästa år? Den är nedsatt från 599 till 199 - rätt bra rea! Gå in och kika, vettja.
 

Sophie Dress SEK 199, Motel - NELLY.COM


Dub

Det kallas ångest.

Gratis tuggummi, kanske?

Jag hittade precis en lite kul grej. Det är juicy fruits (tuggummi-märket, ni vet) som har en sida där man kan skicka en värdecheck som ger en förpackning Juicy Fruit Orange eller Juicy Fruit Melon-tuggummin till dig själv eller en kompis - helt gratis! Tuggummi-paketen hämtar man sedan ut på 7-eleven eller Pressbyrån.

Jag beställde melon till mig, och jag skickade precis apelsin till Christopher. Riktigt mysigt! Klicka här så kommer ni till sidan.


Vinn presentkort på Ica!


400 kr på Ica är alltid bra att ha. Tävlingen hittar ni här!

Tävlingen avslutas den 20/9-09.

Vinn ett presentkort hos ScorettVar med i en tävling där du kan vinna hela 1000 kr på Scorett! Jag behöver verkligen det i höst... Tävlingen hittar ni här!

Tävlingen avslutas den 18/9-09.Vinn presentkort på H&M hos fritzmatilda


Vinn ett presentkort på H&M á 300 kr. Gå in här!

Tävlingen avslutas den 20/9-09.

Vinn ett presentkort på Kicks hos Minifritz

Var med och tävla du med - gå in här!

Tävlingen avslutas den 10/9-09.

Cardigan från Gina Tricot

Jag glömde ju säga att jag vann ett presentkort på Gina Tricot! Det kom hem i tisdags. Jag var inne på Gina Tricot och kikade igår, och jag kommer antingen att köpa något baslinne, eller tröjan här under. Jag behöver egentligen varma tröjor, speciellt om jag köper skinnjackan! (vilket jag halvt har bestämt mig för att göra)


Purple shoes


Sitter och saknar mina lila ballerinaskor som jag hade under hela resan till Nya Zeeland... En av de lila stenarna har försvunnit, så de ser bara dumma ut nu. Buhu!

Pluggtider


RSS 2.0

Highlights
Bra gratissidor
GratisMakeup Gratis5 GratisKläder GratisSkor Gratis-Fashion GratisNöje GratisGodis Sommarglass GratisMode GratisBio GratisMat Pointshop GratisDator GratisTvspel GratisSkraplotter FreeStreet

Kontakt: [email protected]

Follow gratisbesatt


www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!