Bay of Islands

Imorse lämnade vi Takapuna direkt efter frukosten och åkte norrut längs med kusten. Landskapet var helt otroligt! Det var palmer, vackra blommor, stora, gröna kullar och underbart väder. Det kändes lite dumt att vara så länge i bilen, men vi hade siktet inställt på Bay of Islands, som ligger ca 25-30 mil norr om Auckland. Mamma hade nämligen bokat hotell i två nätter här (ett jättevackert hotell, Capthorne Hotel & Resort heter det), med havsutsikt.

Utsikten från balkongen (kameran gör ljuset lite skumt)

Klockan är fem i halv nio på kvällen nu, så det är elva timmars skillnad. Så tror jag det är i vilket fall (min dator och min iPod säger olika ^-^). Om jag har förstått det rätt. Det blir lite komplicerat, och jag orkar inte tänka över det just nu. De ändrar i vilket fall till vintertid på söndag. Jag är rätt trött just nu. ^-^ Man blir tröttare när det är så pass varmt ute, och sedan vi kom hit har vi gått runt ganska mycket.

Härifrån där vi bor går det en massa båtturer och andra roliga saker. Du kan simma med delfiner, åka med på en middagskryssning, åka med fallskärm som dras av en motorbåt (kommer inte på vad det heter just nu) och en massa annat. Det finns helikopterturer och sånt också. Vi får se vad vi hittar på imorgon... Dock har inte vi hunnit bada eller sola än, så det kanske blir en slappdag imorgon. Jag vill gärna kunna sola lite i bikini, så att jag får lite färg. Jag känner mig väldigt blek här. XD

Några småöar vid Bay of Islands (de rikiga öarna som menas ligger längre ut, de riktiga "Bay of Islands", alltså :P)

Tävla om en biobiljett hos Millah!



Tävlingen avslutas den 5/4-09.

New Zealand-report

Hey ho. Nu är vi här i Nya Zeeland, och det är underbart. Vädret är fint. Inte bastuvärme, utan runt 25 grader i skuggan. Jag tänkte mest skriva för att säga att jag inte kommer att lägga ner så hemskt mycket tid på att uppdatera om resan medan jag är här, eftersom det tar för mycket tid och energi. Jag tar hellre den tiden till att uppleva Nya Zeeland. Självklart kommer jag att skriva, men inte lika mycket.

Nu är vi i Takapuna, ett litet mysigt samhälle precis utanför Auckland. Vi var inne i Auckland igår. Vi åkte dit med färja och turistade oss. Idag var vi ute på en ö som bildades i ett vulkanutbrott för 600 år sedan. Väldigt fin natur. Ön hette Rangitoto Island.
 

En palm vid Devonport, där vi tog färjan till Auckland


Auckland från färjan


Sky tower i Auckland


Rangitoto Island

Tävla om 200 kr på Gina Tricot hos Gullefia!



Tävlingen går ut den 3/4-2009.

Vinn smink hos Sandra!



Det du kan vinna är en snygg sminkväska innehållandes (värde ca 800 kr):
-ansiktsmasker
-kylmask
-inpackningsmössa
-spegel
-flera nagellack
-mascara
 -ögonskuggor
 -lipsyl
-brun utan sol

Tävlingen avslutas klockan 22 den 26/3-09. Skynda på!

Hong kong 23.59

Har knappt ork att skriva något vettigt, jag tänkte mest ge en liten rapport. Vi har rest i sammanlagt drygt 20 timmar hittills (inkl väntetid), och vi är bara halvvägs.

Tolvtimmarsflighten gick förvånadsvärt bra när det gällde mig oro att det skulle bli tråkigt, för var ch en hade en skärm där du kunde välja mellan 250 filmer, massa musik, TV-kanaler och radio att underhålla sig själv med. Jag rörde inte ens alla modetidningar! Det var värre med sömnen. Det gick knappt. Jag sov kanske två timmar. Det var jävligt obekvämt, och det gick inte att fälla sätet det minsta. Och jag har tre stycken sådana flygturer kvar... -ryser-

Sitter på hotellet i Hong kong nu i alla fall, i säkerhet i en skön säng. Imorgon blir det sightseeing och shopping för hela slanten! Då ska jag vara mer uppåt. Just nu måste jag erkänna att jag är rätt depp... Sömnbristen tar väl ut sitt. Lovar att det blir en mer upbeat rapportering nästa gång! 'Til then...

En trist bild på flygplanet vi åkte med från London till Hong kong. Har upptäckt att min kamera är skitdålig numera, bilderna blir korniga... Jag antar att ni får stå ut!

Packning på G

Hm... Jag kom precis på att jag hatar att packa! Jag är verkligen dålig på det också. Självklart sover C, så han kan inte hjälpa mig. Han är bra så sånt. Jag förstår inte hur jag kan ha haft två distansförhållanden (ett i drygt ett och ett halvt år, och ett med C i tre år tills vi flyttade ihop) - och inte har lärt mig att packa ordentligt!



Ett steg i packningprocessen... Jag har kommit lite längre, men det är ingen ordning whatsoever.

Vinn ett sött armband hos Almas runway!



Visst är det fint? Tävlingen avslutas den 1 april (och jag hoppas att det inte är ett skämt ^-^).

Help!

Jag åker till Nya Zeeland imorgon bitti - och jag vet inte vad jag ska packa!
Tips? Eller tips på saker som jag kan lägga över till laptopen och förströ mig med på planet?
Jag behöver seriöst hjälp... ^-^

Mitt första Polyvore-försök

Black is a love of mine

Black is a love of mine - by Galenorewen on Polyvore.com

You need a black kiss ♥


Påminnelse om tävling hos Miss Valentine!



Jag tänkte påminna om att ni kan vinna de här smyckena hos Miss Valentine. Hon har inte fått tillräckligt många tävlande, så hon väntar in några till innan hon lottar. 
Det innebär förstås att ni har stor chans att vinna.

Mitt ursprungliga inlägg om tävlingen finns här, om ni vill läsa mer.


Heads up - New Zealand!


Nu är det såhär, kära vänner, att jag drar till Nya Zeeland imorgon!
Det känns helt otroligt att det äntligen är dags. Jag har inte gjort någon research alls, självklart, utan jag får "råplugga" på planet. Det blir ju rätt mycket tid...
Först åker vi tåg till Köpenhamn, sedan flyg till London. Därifrån är det tolv timmars flygresa till Hongkong, där vi stannar i två nätter, och sedan är det tolv timmar till Auchland. Vad fan gör man på en tolvtimmarsflygning? Jag har flugit i tre timmar som mest hittills. Har ni några tips?



 
        


Bakgrunden till resan är att mamma fyller 50 i år (grattis! ^-^) och hon bjuder med familjen på sin drömresa. Det innebär också att C får vara kvar hemma ensam i drygt tre veckor... Fan vad jag kommer att sakna honom.


 
En liten reklamfilm för Nya Zeeland... Jag har alltid tyckt det är roligt att länder gör reklam för sig själva!

Vinn solglasögon hos Nattuues!



Gå in och kika om det är något ni vill ha. ^.^ Vet inte riktigt när utlottningen sker...

I valet och kvalet

Jag har precis fått hem både NCIS och Gossip Girl - vad ska jag se först? Jag vet inte om jag vill ha det tjejiga eller lite action först (NCIS är dessutom rätt roligt)... Dagens I-landsproblem.

Mat blir det dock först, efter att C har fixat sitt med sitt WC3. Baconlindad kycklingfilé med rosmarin och svampsås, och till det gör vi väl klyftpotatis. Vi måste koka resten av potatisen nu när vi ändå håller på också. Vi fick den från Cs föräldrar, så det känns lite dumt att låta den bli dålig.


'
(Tänkte lägga in en NCIS-bild också, men bilderna från Gossip Girl är en aaaning snyggare.)

Vinn biobiljetter och hemligt pris!



Hittade en tävling hos Moas hundliv. Allt du behöver göra är att tipsa 3 personer om tävlingen eller länka med bilden i din blogg. Sedan gissar du vem som vinner hos henne, helt enkelt!

Laila eller Magnus?


Agent provocateur ♥


Jag tittade in lite på Agent Provocateurs hemsida, och det är helt sjukt hur snyggt och vackert allt är! Jag vill bara åka upp till Stockholm och länsa butiken med pengar jag inte har...

Joseph (en av grundarna) säger så här:
"If you've got it, flaunt it. If you don't have it, get some." I wanna get me some. ^-^ Underkläderna känns så lyxiga, och dyra är de, men det spelar ingen roll. Som Modette skriver i sin artikel om märket: "De struntar i den politiska aspekten av saken, och anser helt enkelt att de allra flesta kvinnor vill känna sig sexiga." You go, Agent Provocateur!



Tävla om lite smått och gott!



Vinn lite godis hos Sofia Werlin; hon lottar ut ett första - och andrapris. Tävlingen avslutas den 25/3-09 kl 18.00. Hoppas på turen!

Vinn valfritt plagg från paprikastore!



Här kommer en liten tävling till som jag stötte på imorse när jag höll på med lite "Mer Trafik"-grejer. En tävling hos Moonzanna, där man kan vinna valfritt plagg från paprikastore.se. Tävlingen går ut den 27/3-09. Titta in på hennes sida och kommentera tävlingsinlägget, och ni är med och tävlar! Good luck, good luck...

P.S. Jag valde det här linnet, tyckte det var skitcoolt.... Vilket väljer du? D.S.


Småshopping

Det känns bra att jag idag betalade sammanlagt 4 kr, när jag köpte ett par svarta tygskor, ett par svarta strumpbyxor och ett genomskinligt nagellack. The wonder of giftcards! Jag hade en massa småsummor kvar sedan i julas som jag tänkte göra mig av med idag. Jag lyckades nästan. Jag har bara ca 40 kronor kvar att göra av med på Lindex. ^-^ Vi får väl se vad det blir av det.... Ett par strumpor, kanske?

Studio Aroma i Göteborg



Jag fick massagen som jag vann hos Jeanette på Studio Aroma idag. Det var jätteskönt! Jag kan varmt rekommendera henne. Jag kände mig avslappnad resten av dagen, till och med på jobbet. Gå gärna in och titta på deras hemsida/Jeanettes blogg!

Freestreet

Jag har ett tips om en relativt nystartad sida där det är lättare att få poäng, eftersom inte så många har upptäckt den än.

På sidan samlar du ihop poäng som du sedan kan lösa in till presentkort i en massa olika affärer. Några exempel som jag tycker verkar bra är H&M, Kicks, Åhléns, Nelly.se, Siba, Stadium, Polarn o. Pyret och The Body Shop. Du samlar ihop poäng precis som vanligt, d.v.s. genom att besöka hemsidor, svara på undersökningar, ev. ta del av erbjudanden och värva. Du får 6 poäng per värvning, vilket är lite mer än vanligt. Uppdragen (gratiserbjudanden och kostnadsfria registreringar) ligger väldigt tydligt och snyggt, så det är väldigt lätt att samla ihop de första 100-150 poängen. Den första utbetalningsnivån ligger på 365 poäng, vilket är ganska bra det också. Bli medlemmar och testa! Det kostar självklart ingenting att bli medlem, och frakten är också kostnadsfri (annars hade jag inte tipsat om det ^.^).



Bli medlem nu och gör mig glad! XD

Vinn håraccessoarer hos Miss Linde!



Det finns även två hemliga tröstpriser... Vinnaren publiceras senast den 23/3-09, så hoppa in på sidan och var med ni med!

Vinn presentkort på H&M à 100 kr!



Gullefia lottar ut ett presentkort på H&M. Vinnarna presenteras senast den 25/3-09, så jag antar att tävlingen håller på till dess, eller möjligen kvällen innan. Skynda er dit!

Tänk efter

Nu kommer det första personliga inlägget här, och det skriver jag i tårar. Idag på jobbet, precis innan jag skulle hem, så fick jag tag i en hemsk IP (intervjuperson). Jag arbetar på ett marknadsundersökningsföretag som intervjuare, och rekryterade idag till en webbpanel mitt företag, då man då och då får en enkät som man får möjlighet att besvara. Då fick jag då tag på den här 65-åriga mannen med eget företag som såg mitt samtal som ett perfekt tillfälle att slänga ur sig all skit om min bransch och företagen som anlitar oss. Vanligtvis har jag distans till det och bryr mig inte nämnvärt om vad de säger, eftersom personerna inte brukar ha så stor insikt i hur vi faktiskt jobbar. Men den här mannen är den förjävligaste jag någonsin har talat med. Det började med att han avbröt mig när jag höll på att berätta om webbpanelen och indignerat frågade vart jag egentligen ringde ifrån och vem jag var och på vems uppdrag jag ringde (samtliga uppgifter hade jag gett i början av samtalet). Sedan fortsatte han med att ifrågasätta allting, också det kan jag hantera, även om jag inte hann svara på många av hans frågor innan han avbröt mig och klagade och frågade samma saker igen. Efter det började det dock bli värre. Då sa han att han villa diskutera min bransch med mig, och att han ville ha mina åsikter, och började sedan komma med personangrepp mot mig, samtidigt som han skrattade lite åt att jag fick ta all skit för min bransch. Och han lät mig inte få en syl i vädret. Jag kunde bara sitta och ta allt. Fram till att jag slutade försöka svara på tal och bara "mmm" och "aaa"ade så bara fortsatte han. Han kunde ha fortsatt i evigheter.

Jag har en hälsning till dig, 65-årige man: Jag förstår inte hur din vardag blir bättre av att en 20-årig tjej som jobbar som intervjuare springer ifrån datorn i tårar direkt efter samtalet med dig. Fråga efter en ansvarig nästa gång! Eller så drar du bara käpprätt åt helvete.


Vinn boken "Rensa, röj & förändra- 101 steg mot ett bättre liv"



I boken:
  • Projekt för hela ditt hem, trädgård eller balkong.
  • Inspiration hur du skapar rummen du alltid drömt om.
  • Ritningar där du ritar upp dina rum och hittar var risken för kaos är störrst.
  • Frågeformulär som hjälper dig att prioritera.


Tävlingen avslutas den 31/3-09.


Vinn halsband och armband hos Miss Valentine!



I den här tävlingen kan man vinna fina smycken från Lotta Design i Linköping. Ett halsband som är perfekt till festen eller lite finare tillfällen. Armbandet kan man använda både till fest och vardag.
Tävlingen avskutas kl 19.00 den 22/3-09. Det måste vara minst 20 tävlande för att en utlottning ska ske, så in och tävla med er!

Vinn personligt smycke!



Tävlingen går ut klockan 00.00 den 22/3-09. Tävla på!

Vinn presentkort à 1000 kr på H&M eller Nelly.se!



"Kolla in här om du vill se på riktiga grejer... IchO"

Tävlingen avslutas den 22/3-09.

Jag vann en ryggmassage!



Vet ni vad? Idag fick jag veta att jag vann ryggmassagen hos Studio Aroma i Göteborg! Jätteroligt! Bokade precis tiden, ska dit på torsdag. Det ska bli jätteskönt!

Gratis CoreWellness-DVD



Idag låg ett kuvert med det här i på köksbordet. Jag var så besviken innan när jag inte hittade något i brevlådan, men det visade sig att min sambo redan hade tagit in vår post. Yay! En gratis DVD med CoreWellness-tekniken. Skivan innehåller träningsövningar för mage, rygg och bäckenbotten. Det ska jag testa... Kanske imorgon?

Om ni också vill testa, beställ det gratis här.

Vinn biobiljetter!



Här kan man tävla om biobiljetter à 300 respektive 500 kr (beror på om man har en blogg eller ej). De har en liknande tävling varje månad. Denna avslutas i slutet på mars. När ni ändå är inne kan ni läsa lite filmnyheter och kul fakta. :) Lycka till, återigen!

Vinn ett hemligt paket från Oriflame Cosmetics!




Vinn ett hemligt paket hos Nett från Oriflame Cosmetics till ett värde av 629 kr. Tävlingen pågår till den 17/3 kl 16.30. Lycka till!

Vinn en tidningsprenummeration!




P.S. I den här tävlingen måste man vara/bli medlem på GratisBio (vilket är gratis, förstås!). D.S.

Vinn en klänning!




Tävlingen avslutas den 19/3 - lycka till!

Vinn en ryggmassage i Göteborg!




Jag hittade idag den här tävlingen, där man kan vinna en ryggmassage! Jag säger bara: gimmie... Uppgiften är att skriva ett blogginlägg om tävlingen och länka till bloggen "Jeanette & Rebecca" kommentera sedan detta inlägget att du är med och tävlar!

Slutdatum:
 Idag den 16/3 klockan 23.00

Pris: En ryggmassage 30min värde 340:- Behandlingen utförs på salong StudioAroma i Göteborg av hudterapeuten Jeanette Eliasson. OBS! Behandlingen utförs på salongen under vecka 12 på salongstid (vardagar 10-20, lördagar 10-16).

Jag hoppas jag vinner... Skynda på att tävla ni med!

Utlottning av bloggdesign hos Design by Jessica!

Jag har blivit helt besatt av att fixa till min blogg. Jag har i alla fall börjat ändra om standarsmallen jag hade från början, ändrat färger och småsaker. Nu vill jag börja sätta igång att göra det snyggt. Lycka till... Jag har precis insett hur jävla svårt det är, och hur dålig jag är på html. Det är så mycket pill!

Tack och lov för bloggdesignutlottningar! Hittade en idag på Design by Jessica.



Vill ni också vara med i utlottningen? Gå in på hennes blogg och läs om hur ni går tillväga!

Tävling hos Miss Linde!





Titta in på Miss Lindes blogg och se vad ni kan vinna för sött... ^.^ Tävlingen slutar den 18/3, så skynda!

Tävla på Elitefashion



Jag är med och tävlar om korsetter och smink från Elitefashion.se!
Besök deras skönhetsblogg för att läsa mer.

Produkterna ni får är en underbart fin Amoresa korsett från Sensual Mystique och
en valfri Teint Sublime från Jelly Pong Pong. Tävla du med!

Tävling hos ejmis!




Hittade en liten tävlig till, en väldigt mysig sådan. Ni kan vinna en hemlig goodie-bag (eller goodie-paket  ^.^).

Lite ledtrådar om vad paketet innehåller:

* något läsvärt
* något drickbart
* något med färg
* något gott
* något för huden
* något för texter
* något för läpparna

Titta in på hennes sida för att se hur ni ska gå tillväga; det är väldigt enkelt att vara med. Tävlingen avslutas den 24/3, så skynda på. Lycka till!

Tävling hos Nitania!



Surfade runt idag och hittade den här tävlingen; verkar jättebra! Gå in på sidan och läs mer om hur ni ska göra för att vara med i tävlingen. Ni kan vinna kameran på bilden, men Nitania lovar även ut en MASSA tröstpriser!
Det enda ni behöver göra är att bli medlem på en/flera gratissajter.

Enjoy! -håller tummarna för er-

I love candy!

I onsdags så kom det en trevlig överraskning. Jag fick hem fyra stycken stora godispåsar från Malaco Truly! De skickar ut smakprov på sina två nya smaker: Truly Salty och Truly Sweet&Sour. Lakrits var sådär, men den andra, sura varianten: mums! Tyvärr har erbjudandet gått ut nu, men jag ska vara lite mer på hugget och tipsa nästa gång... I promise. :P



Samtidigt kom ett prov av LdB:s nya hudkräm med Aloe Vera. Jag får utskick från LdB:s VIP-klubb, där man får erbjudanden, information och, som nu, i vissa fall testa nya produkter. När jag har testat det i några dagar ska jag fylla vad jag tyckte om doften i ett formulär. Nu har jag tappat bort pappret med länken. Jag hoppas att de påminner mig på mailen... Annars är det lite dumt av dem.

Här är länken till LdB:s hemsida, om ni också vill gå med i VIP-klubben. Det är helt gratis, förstås!



GratisMakeup

Jag har ett litet tips till er tjejer. Visst lägger man ner rätt mycket pengar på smink på en månad? Jag är medlem på en sida där man kan kan få presentkort på olika butiker som säljer smink, ex Åhléns och Kicks. Det man gör är att besöka hemsidor, svara på undersökningar och frågor på sidan. Man får även poäng för att logga in, vilket är jättebra, för det betyder att man egentligen inte behöver lägga ner så mycket tid för att till slut få ut ett presentkort!


Om ni blir medlemmar så har jag dessutom ett tips: spara ihop poäng tills ni har 600 poäng (om ni har tålamod), för då får ni ut mer av presentkortet.


Om du blir medlem så får du dessutom 50 poäng direkt när du blir medlem! Medlemskapet är gratis, det tillkommer inga avgifter för frakt eller så heller.



Jag hoppas vi ses! Galenorewen heter jag där.


Ha en bra dag!

 

Gratis bio (Shopaholic och Dumpa honom!)

En roligare sak var att jag kollade http://www.gratisguiden.se/ precis innan jag gick till jobbet, och såg att NRJ hade gratis förhandsvisning av filmen "Shopaholic". Jag skrev ut talongen och hämtade ut biljetterna på lunchen. Några tjejer från jobbet kopierade den och hämtade ut biljetter de också, så där gjorde jag en god gärning. ^.^ Ska se filmen den 12/3 klockan 18.00.

I torsdags såg jag sedan att Veckorevyn har en förhandsvisning av filmen "Dumpa honom" samma kväll, men klockan 21.00. Göra en dubbelbiokväll kanske? ^.^  Jag tror inte det, eftersom man ska hämta ut biljetterna den 10/3 på Filmstaden Bergakungen, och dit hinner jag inte på lunchrasten om jag ska hinna äta också.
Om någon annan vill se den, så är länken;
http://www.veckorevyn.com/kandis/artiklar/2009/se-filmen-fore-alla-andra-1/index.xml
Ett tips är att klippa ut artikeln och skriva ut från Word eller liknande, annars skrivs hela sidan ut, med annonser och allt.

Ny leverans (4/3)

Onsdagens skörd blev en liten tub med tandkräm och en plånbok. Ganska ful var den, men den funkar. Jag kanske kan ge den till lillebror i födelsedagspresent sen.

Hemkommet 3/3-09

Idag när jag sprang upp till brevlådan i mysbyxor och allt så hittade jag ett brev från Norstat. Jag är med i deras webbpanel, och per besvarad undersökning får man poäng som man kan få ut i form av Trisslotter eller ge som en gåva till Barncancerfonden. Jag beställde hem två Trisslotter för någon vecka sedan, och nu kom de!



Det blev en vinst på 25 kr, aka ny lott. ^.^ Det ska fixas imorgon!

Hemkommet 2/3-09

Igår så fick jag riktigt roliga saker på posten.

Först och främst så kom det hem en godispåse från http://www.braodds.com/, som jag fick för att jag mailade fem vänner och berätta om sidan. Just nu finns det 71 påsar kvar, så skynda er att göra detsamma!



I brevlådan låg även en liten svart fickspegel från Tena Lady som jag har fått för att jag har besvarat ett formulär.

Sedan, inte nog med det, så fick jag hem ett startkit från GfK, ett undersökningsföretag. Jag har nämligen anmält mig och min sambo som hushållspanel. Det innebär att vi i en Internetdagbok registrerar alla inköp vi gör inom vissa köpkategorier (ex. Hus & Hem, Hygien och liknande). Det handlar i princip om att man ska registrera köp som inte är livsnödvändiga som exempelvis mat. För detta får man då poäng, och ju mer lojal man är (rapporterar löpande), desto mer poäng får man. Sedan får man ibland erbjudande om att delta i extraundersökningar, som man oclså får poäng för. Dessa poäng kan man sedan beställa hem olika varor från en katalog de har. Det är allt från ryggsäckar, ljushållare och småsaker till DVD-spelare och dammsugare. Det tar inte så hemskt lång tid att samla poäng till saker heller. Med det här kitet fick vi en penna, en mapp och en liten planerare att sätta upp på kylskåpet. Det var mycket bättre och roligare än jag trodde att det var när jag anmälde mig!

Här finns det information, och anmälningsformulär (det är "Sverige i Fokus"  som vi är med i): http://www.gfk.com/se/participation_researches/hushllspanel/index.se.html



Välkommen.

En ny blogg. Jag hoppas att den här används flitigare än mina föregående. Men nu är det så, att det här är en blogg för någonting jag tycker är sjukt roligt, och som jag nästan är lite besatt av; tävlingar och gratissaker. Om någonting skulle få mig att faktiskt fortsätta skriva efter en månad, så är det nog det här.

Jag tänkte i den här bloggen:

- Hålla koll på gratissaker och vinster jag får hem

- Tipsa läsarna om gratissaker och tävlingssidor

- Ge betyg till olika gratis - och tävlingssajter

- Varna om fula fiskar på Internet

Och vem vet? Kanske jag också kommer att ge bort lite gratis saker ibland... Eller så kanske ni får jobba för det i någon liten tävling. ;)

Nu börjar vi!

RSS 2.0

Highlights
Bra gratissidor
GratisMakeup Gratis5 GratisKläder GratisSkor Gratis-Fashion GratisNöje GratisGodis Sommarglass GratisMode GratisBio GratisMat Pointshop GratisDator GratisTvspel GratisSkraplotter FreeStreet

Kontakt: [email protected]

Follow gratisbesatt


www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!