Vinn smink och smått och gott hos Bjooti!



På spel står en vinst med följande innehåll:

  • Gosh Trio Eyeshadow Ocean Drive
  • Gosh Extreme Art Eye Liner no 17 (lila)
  • Gosh Nail Laquer Sweet Peach
  • Gosh Light ‘n Shine Lip Glaze no 02 (rosa)

Men eftersom man alltid behöver en schysst fuktkräm för att sminkningen ska bli tipptopp slänger jag även ned en sådan:

  • vera by CSS Protecting & Hydrating Light Day Cream

Och när vi ändå håller på, varför inte något till håret också? Vad sägs om en 50 ml provflaska av:

  • Schwarzkopf BC Bonacure hairtherapy Color Save Sulfate-Free Shampoo

Är det här något du vill tävla om? Gå in här!

Tävlingen avslutas den 1 maj.


Tävla hos crazyjen!


Titta in hos crazyjen och vinn ett par örhängen och ett armband!

Tävlingen avslutas den 5/5-09.

Vinn en goodiebag hos Michelle von Walden!



Det som lottas ut är en goodiebag innehållande:

Läppglans från Yves Rocher
Örhängen från Ur och Penn
Nagelvårdsset- Nail Balsam, Cuticle Balsam och Cuticle Remover. Från Trind
Mascara Giordani Gold
Halsband från L´oreal
Foudation Från L´oreal

Tävlingen hittar ni här!

Tävlingen avslutas den 1/5-09 kl. 21.00.

PinkUp The Spring hos Hannahsthlm!



Hon lottar ut fem stycken mer eller mindre rosa produkter, vilket betyder hela fem olika vinnare!

Du kan vinna:
Soleil Clic från Bic
Hair Mini Mising DeoSpray från Dove
Cremeögonskugga från Yes Rocher
Nagellack från Depend
Söt tvålsnurra från Åhlens

Titta in på hennes sida och tävla här..!

PinkUp The Spring-tävlingen avslutas söndag den 3 Maj kl 23.59.

Vinn en parfym hos Dexx - igen!



Denna gång har vi chansen att vinna antingen en Naomi Campbell Cat Deluxe Edt 30ml (dam) eller en Azzaro Chrome Legend Edt 40 ml (herr) hos dexx. Jag måste säga att Naomi Campbell-parfymen luktar väldigt gott! Nästan lite pinsamt att jag tycker det... Men tävla på! Tävlingen hittar ni här!

Tävlingen avslutas 12/5-09 kl 18.00. Lycka till!

Tävla om en goodiebag hos Le Joss!


Le Joss tänker lotta ut en liten goodiebag med hemligt innehåll till 1 eller 2 vinnare (ELLER FLER, VEM VET! - det har hon inte bestämt än. Det beror på hur många tävlande hon får.) Den kommer innehålla minst 3 olika saker men mest troligt att det blir fler. Spännande, va?
Reglerna för att tävla är enkla, så gå in och tävla här!

Tävlingen avslutas den 3 maj 24:00

Jag skapar förvirring

Tydligen så är det väldigt många som inte förstår det här med bildlänkar i tävlingstipsen jag lägger in - det har varit en massa som tror att jag håller i tävlingarna, trots att jag skrivit ex. "tävling hos x" i rubriken. Jag gör alltid så att bilderna är länkar till resp. tävlingsinlägg.

Nu märker jag att det skapar stor förvirring eftersom folk inte är uppmärksamma, så fr.o.m. nu ska jag skriva någonting liknande det här: Vill du vinna ett knogjärn? Tävla här!

Om någon missuppfattar det så vet jag fan inte vad jag gör... Ohwell, nu vet ni! Tävla på. ^-^

Nu är tävlingen hos Lily igång!


Det var verkligen inte som jag trodde! Jag har inte sett en sån här tävling förut... Men det är ett riktigt roligt koncept! Så här funkar det:

Fem bloggerskor tävlar om att få ihop flest kommentarer till ett inlägg - antalet kommentarer hos den som vinner kommer sedan att avgöra en summa som Comviq skänker till "Min stora dag", en organisation som förverkligar svårt sjuka barns drömmar.

Om det blir Lily som får flest kommentarer får en av de som kommenterat ett kontantkort tankat med så mycket pengar, som kommentarerna skiljer mellan 1:an och 2:an av bloggerskorna i tävlingen... in och kommentera nu, om inte den goda saken räcker! ^-^

P.S. Jag har försökt leta upp i alla fall någon av de andra som också är med och tävlar, men inte hittat någon annan än... Vet att Johan tackat nej till erbjudandet, dock... Vet någon av er vilka de andra är som deltar? D.S.

Undrar vad Lily har på gång..? ♥

Linda skrev innan ikväll att hon inatt kommer att sätta igång med en ny tävling, där man kan hjälpa till att samla in pengar till välgörenhet. Indirekt, av vad jag har förstått, eftersom det skulle vara gratis att delta... Någon mer än jag som är nyfiken?

Titta in på hennes blogg och försök gissa vad hon har på gång..!

Reward

Nu blir det snart att köra och lämna kartong, plastflaskor och glasflaskor - skåpet är helt fullt! Vi har precis sorterat skiten. Sedan blir det kebab på Jungfruplatsen som belöning. ^-^  Allmänt känt som Göteborgsområdets godaste kebab!


Tävla om en goodiebag hos xxelinaxx!



Vinn en hemlig goodiebag! Goodiebagen innehåller bl.a.
- Smycken
- Smink från Make Up Store
- Hårvårdsprodukter
- Hudvårdsprodukter
- Hälsokostprodukter

Det totala värdet är ca 1500 kr. Helt okej! ^-^

Tävlingen avslutas den 10/5-09.

Edit 
Efter jäkligt mycket missuppfattningar så lägger jag till: tävla här!

Tävling hos Nett



Tävlingen avslutas den 28/4-09 kl 16.30 (noga ska det vara ^-^). Lycka till!

Heads up - en designutlottning till hos Malin!


Slösurfade runt lite nu på morgonkvisten och tittade in på Bloglovin. Då såg jag att Malin har en designutlottning till! Ingen tvekan om att jag ska vara med...

Här är en länk till hennes testsida där hon visar upp bloggdesigner innan de byter ägare - den designen är det alltså hon lottar ut! Slutdatum är lite oklart, eftersom hon ska lotta ut den när hon får Internet i sin nya lägenhet. Vi får hoppas att det går snabbt... Min blogg är ju som ni ser inte så värst rolig att titta på. Lycka till med flytten, Malin!

Vinn en fin tunika inför sommaren hos Alexandradr!


Vinn en fin sommartunika hos Alexandradr från webbutiken storeByMe.se!

Överraskning

Igår när jag kom hem från jobbet, trött och nedstämd, så mötte C mig vid bussen, eftersom jag bad honom att göra det. När vi kom hem, så höll han sig kvar ute i hallen medan jag gick in i vardagsrummet för att leta upp paketet jag fått innan på dagen (det var solglasögonen). Då står det en stor, röd ros i en vas vid min dator! Man kan väl säga att jag blev väldigt överrskad - jag är väl inte van vid sånt. Inget ont menat. ^-^ Och, självklart, så blev jag väldigt, väldigt glad!

Så det jag ville säga var väl mest - tack!

Solglasögonsvinst!

Jag tror att jag glömde säga att jag för ett tag sedan vann ett par solglasögon hos Nattuues. Well, de kom i alla fall hem igår, förpackade i en väldigt söt box. Tack så hemskt mycket! De kommer att vara sköna att ha vid havet i sommar...


 


Vinn parfym hos dexx.se!






Dexx.se lottar nu ut parfymer, vinnaren får välja mellan: Mexx - Pure Life Edt man 50ml och Bruno Banani - Pure Woman 40ml. Tävlingen pågår till den 25 april, så skynda på!

Aussie hårinpackning med Kicks Magazine

Under tiden jag var i NZ fick jag även hem Kicks Magazine - rätt kul. Men den här gången kom det med ett test av en hårinpackning. Det roliga var att jag såg den här serien hela tiden i NZ och funderade på att köpa något ur den, men gjorde inte det till slut. Ironiskt, eller hur?
Jag rapporterar om vad jag tyckte om den sen!


Försöksdeltagare på Psykologiska Institutionen i Göteborg

Jag tänkte berätta lite om att jag är försöksdeltagare hos Psykologiska Institutionen. Det innebär att jag då och då får ett mail där det står lite om vad det är för slags test det handlar om, och vilka tider som gäller, och om man kan tiderna så anmäler man sig till att vara med.

Testen kan vara utformade på en massa olika sätt. Det kan handla om att fördela tillgångar, att försöka tänka strategiskt i en viss situation och motivera hur man tänker, och en massa andra saker. Det kan antingen vara en studie en doktorand håller på med, eller större studier än så. Studien jag var med i förrgår var internationell, utefter vad jag förstår. Man vill alltså ta reda på hur människor tänker, resonerar och reagerar i olika situationer. Man kan alltid avbryta studien om man känner sig pressad eller obekväm i en situation - men ofta handlar det bara om att svara på frågor i ett formulär.

För att man deltar får man en liten ersättning. Jag har varit med tre gånger. Första gången fick jag 100 kr, andra gången tror jag det var 25/50 kr, och när jag var där i förrgår så fick jag en biobiljett och en trisslott.



Bor du i närheten av Göteborg och vill testa det här?  Gå då in här och anmäl dig!

Hemkomna gratissaker

Jag har skjutit undan att göra det jag hade tänkt göra med den här bloggen - tipsa om gratissaker, tävlingar och rapportera om det jag får hem. Den här bloggen har dock blivit...lite mer än så. ^-^

Här kommer det i alla fall! ICA hade en tävling där de 50 första att starta en blogg hos dem vann smycken, böcker och lite andra vinster. Jag vann den här ringen från TreJDesign - precis i min stil! I alla fall nu på våren.



Under tiden jag var i NZ fick jag också hem en order från gratisgodis.se. Alltid kul! Jag har fått hem fem-sex ordrar med godis under den tiden jag varit medlem. Det är enkelt, och ganska kul! Om ni också vill få hem gratis godis då och då, bli medlem genom att trycka på länken eller på bilden nedan.




Har du fått hem någon kul gratissak på sistone, eller vunnit en tävling kanske? Berätta gärna!

Psst!

Min favoritbloggdesigner lottar ut en bloggdesign idag - titta in på malinsofiacalmebring.blogg.se!

Måndagshopping

Det blev en liten shoppingrunda och mackor på Subway med pojkvännen igår. Han var tvungen att köpa skor att ha på jobbet (väktare/ordningsvakt, han blev precis behovsanställd) och även lite saker på Apoteket. Jag tror det var därför han gick med på shoppingen. Det är inte direkt hans favoritsysselsättning med mig. :P



Jag köpte bland annat de här skorna. De är egentligen för låga för min smak, men de är så sköna (och snygga), så jag hade lite överseende med det. ^-^ Jag tror att de kommer att bli skitsnygga tillsammans med mina leggins med dragkedjor från H&M.

Hudtest

Jag sitter här ensam (det är så tidigt, så C har absolut inte gått upp än ^-^), så jag tänkte berätta lite om mitt "test" under NZ-resan. Jag var i ute och reste i 24 dagar. När jag kom till NZ bestämde jag mig för att undvika att använda smink för att se var som hände. Jag sminkade mig tre dagar av de 24 dagarna. Jag var även mer nogrann än vanligt när det gällde att använda återfuktande kräm i ansiktet och med rengöring.

Först, några dagar innan vi påbörjade hemresan, så tyckte jag inte att det var någon skillnad alls, och var ärligt talat ganska besviken. Men när jag kom hem och tittade lite noggrannare, så märkte jag att antalet småblemmor hade blivit mindre, och vissa områden där jag hade små röda märken efter finnar och liknande har blivit mycket renare. Jag har just nu inga nya blemmor, utan bara röda märken och blemmor som håller på att dra sig tillbaka. Dessutom så har min hud blivit mindre "glåmig", på något sätt. Det är lite svårt att förklara. Och då menar jag inte bara på det sättet att jag har fått en liten solbränna, utan huden känns mer elastisk och blank på ett bra sätt.

Jag frågade min pojkvän vad han trodde om min hy (utan att säga att jag tyckte att det såg bättre ut). Han tittade noggrannt, och sa att han tyckte att det faktiskt såg bättre ut. Vissa områden (som pannan) tyckte han var mycket klarare, och han såg mindre röda märken överhuvudtaget. 

Jag måste nämna att en resa av det här slaget gör att jag äter sämre. Det blir mycket pommes frites, chips, läsk och feta saker. Så jag vet att kosten inte har påverkat resultatet. Om något, så borde det ha blivit sämre.

Nu är frågan: beror den här förändringen på
- att jag inte har använt smink på länge och därav inte täppt till porerna
- att jag har varit noggrann med återfuktning och rengöring
- att jag har fått så mycket sol i NZ (vilket alla vet har en positiv effekt på blemmor, och gör att jag huden ser mer frisk ut
Ingenting. Det är en tillfällighet. Jag har haft perioder där min hy varit så här pass bra även när jag använde smink varje dag.


Vad tror ni? Är det någon som har gjort något liknande test, eller har någon mer ingående information om det här?


Vinn presentkort à 100 kr hos lonatrogen

Jag gör alltid bilderna till länkar, så tryck på bilden så kommer ni dit. Tävlingen avslutas idag kl 18.00, så skynda på!


Hemma från NZ

Nu är jag äntligen hemma, efter en 45 timmar lång hemresa. Herregud, det var verkligen jobbigt. Jag räknade ner hela vägen... Jag sov kanske 5 timmar hela vägen. Så här var rutten:

buss till flygplatsen i Christchurch
flyg mellan Christchurch och Auckland
flyg mellan Auckland mellan Hong Kong
flyg mellan Hong Kong och London
flyg mellan London och Köpenhamn
tåg mellan Köpenhamn och Göteborg



As for den dåliga uppdateringen, sorry about that. Men som sagt, jag ville uppleva NZ utan bloggstress. Jag kan ta en liten sammanfattning av höjdpunkter. Vi flög helikopter över Franz Josef-glaciären och Fox-glaciären, vi åkte jet på Kawarau-floden och jag hoppade bungyjump (trodde aldrig att jag skulle våga, men hello, I did).








   

Och as for min lilla ledtrådslek: det var Hobbiton i Matamata, där de spelade in de olika the Shire-scenerna i Sagan om Ringen. Grattis till de få som hängde med. ^-^


Vinn armband hos Zillaf!



Vinn ett armband från OXXO DESIGN hos Zillaf. Tävlingen pågår t.o.m. 27/4-09.

Gissa vart jag var i förrgår?

...Och Nya Zeeland är inte rätt svar, hörrni! ^-^



Ledtråd nr 1:



Ledtråd nr 2
:



Ledtråd nr 3:



Ledtråd nr 4
:



Ledtråd nr 5:



Ledtråd nr 6:



Ledtråd nr 7:



Ledtråd nr 8:



Så, när kom ni på vad det var? Var ärliga nu! Eller är det någon som fortfarande inte är säker?
Svaret kommer en annan dag, eller möjligen senare idag, för de som inte hänger med. ^-^

RSS 2.0

Highlights
Bra gratissidor
GratisMakeup Gratis5 GratisKläder GratisSkor Gratis-Fashion GratisNöje GratisGodis Sommarglass GratisMode GratisBio GratisMat Pointshop GratisDator GratisTvspel GratisSkraplotter FreeStreet

Kontakt: [email protected]

Follow gratisbesatt


www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!