30 juni i bilder


Linne från Paprikastore som låg i brevlådan idag. Jag blev glad!


Jag åkte in till stan och köpte de två sista böckerna i Twilight-serien på engelska. Jag måste ha mycket läsning på sommaren... Det hör till!


För en liten stund sen hade vi 1000 röster båda två (eller ja, alla tre) i tävlingen. Det var lite roligt, tyckte jag!
Klicka gärna in här och släng in en röst på mig du också! Det tar bara en sekund.

Antingen eller. Eller?

Okej, nu har jag två val: antingen äta någonting, eller somna direkt. Annars så kommer jag att svimma, och det är ett rent faktum.

Jag har så svårt att sova när Christopher jobbar natt. Lägger jag till värmen också, så kan ni räkna ut vad jag väljer av ovanstående; Jag ska poppa popcorn.


Bilden är tagen av Sofia Medina (blogg här)

Sommartankar

Jag sitter här i sommarvärmen, den underbara sommarvärmen, och bara vet att jag inte kommer att somna ikväll. Men vad gör det? Imorgon är planerna ändå ganska lösa. Jag har inget jobb att passa, och resten är flexibelt.

Idag har jag solat, myst i sommarvärmen och varit inne och ätit glass med Christopher efter att han slutade jobba. Riktigt mysigt. Det enda som saknades var ett bad. Ingen dag är perfekt - den här dagen förstördes av några timmars lidande (mensvärk), men efter att jag somnade en liten stund så försvann den (som vanligt). Skönt det. ^-^

Jag tänkte slänga in lite kvällsmusik, och det blev detta: Omerta av Katatonia. Lyssna och njut!


Sry

Uppdateringen har verkligen lidit på sistone, men det är ingenting att göra åt. Tävlingen tar all min tid - att fiska röster och göra reklam för att i alla fall hålla mig runt 50 poäng ifrån de som leder. Jag behöver egentligen hjälp. Min sambo har varit jättegullig och hjälpt mig de senaste dagarna, men det räcker inte. Någon som har några idéer på sätt att göra reklam och sprida länken, eller som har lite pepp att komma med, skriv gärna. Alla förslag och kommentarer uppskattas. Och tack till alla er som har röstat hittills, ni är guld värda!

Men allt handlar inte om tävlingen, tack och lov! Det är ju underbart väder! Jag har träffat tjejkompisarna, druckit öl, grillat, badat och en massa saker som hör sommaren till. Tyvärr även jobbat och dött i sommarvärmen också (AC är non-existent på kontoret) - men det är okej! ^-^


Gå in och rösta här!

Änglar # 3

Här kommer lite fler tips om änglar som röstat på mig...


Tack Fanny! Hennes blogg fyllde tre år nyligen, gå in och gratta! Hon bloggar mest om sina senaste shoppingfynd, nytagna foton, sin vardag och annat hon har att skriva  Fotona och kollagen hon lägger upp är jättefina!
Kika in hos Fanny här!




Tack Jenny! Jenny skriver om sitt liv och en massa annat. Hon har nyss bytt design, resultatet blev enkelt och snyggt!
Kika in hos Jenny här!



Tack Petra! Petras blogg är ganska ny, hälsa henne välkommen! Hon skriver om sitt liv och slänger ibland in lite musiktips.
Kika in hos Petra här!

Tack Johanna! Johanna är en 12-årig tjej som skriver om sitt liv. Riktig snygg och färgglad design!
Kika in hos Johanna här!


Tack Fanny! Fanny bloggar om allt mellan himmel och jord, bland annat träning, och hon skriver jäkligt kul! Hon videobloggar också, så gå gärna in och kolla in det!
Kika in hos Jenny här!



Nu blir det en paus i några dagar från tipsandet... Annars kommer ingen att kika in hos er. ^-^ Kommer tips på söndag igen.


Tired

Hey alla trevliga människor!

Kom precis hem från en vän, och är helt slut. Uppdatering kommer imorgon, och mer tips också. Livet lockar, så är det bara... Hoppas ni förstår. ^-^


P.S. Glöm inte att rösta på mig här (tar en sekund), så att jag vinner en skitsnygg dator! D.S.

Ängel #2



Tack Sara! Hon får presentera sig själv:

Jag är läkarstudent och har en gratis service på min blogg som innebär att mina läsare får ställa vilken fråga som helst om hälsa, sjukvård, träning, kost och dylikt. Jag besvarar alla frågor inom några få dagar genom att använda mina kunskaper från läkarstudierna, sökningar i medicinsk litteratur och riktade frågor till forskare och läkare. Jag skriver även om intressanta medicinska fenomen varje vecka.

Alla annonsintäkter ska gå till Plan Internationals arbete med mitt fadderbarns fattiga by i Kina (donerar 3 öre gratis för varje besök på min blogg).

Intressant, eller hur? Kika in hennes blogg här!

Jag bestämde mig för att presentera hennes blogg ensam 1) eftersom jag är trött och 2) eftersom jag tycker att hennes blogg har ett så pass bra syfte.

P.S. Glöm inte att rösta på mig här (tar en sekund), så att jag vinner en skitsnygg dator! D.S.

All work, hardly no sun

Idag jobbar jag dubbelpass, 13-21 - alltså blir det inte så mycket sol för min del! Jag har inte jobbat på fyra dagar nu, så det kommer nog kännas ganska konstigt att komma tillbaka till kontoret igen. Men det blir nog bra... Jag går väl ut och sätter mig en liten stund i solen snart bara för att.

Just nu ligger jag tvåa i tävlingen om datorn, så rösta på! Det är inte så himla långt upp till ettan (eller ja, ettorna ^_^).


Änglar #1

Jag tänkte tacka och samtidigt tipsa om några av de snälla änglarna som har röstat på mig! Jag tar fem stycken bloggar i taget från lite olika kategorier... Hoppas ni gillar dem!


Tack Hanna! På hennes blogg får man läsa om hennes liv, med mycket roliga bilder och berättelser. Det verkar vara en väldigt djurkär tjej!

Kika in på Hannas blogg här!


Tack Sabina! Sabinas blogg är en fotoblogg med mycket vackra bilder. Det har varit mycket blombilder på sistone, jättefint!
Kika in på Sabinas blogg här!


Tack till TheFanpire! En Twilightblogg... Behöver jag säga mer? ^-^ Gå in och njut av bilder på Bella, Edward och alla andra!
Kika in här!


Tack till Julia och Louise - Designarna. Det är två glada tjejer från Skåne som gillar att göra designer. Vill du ha en ny design så kontakta dem!
Kika in hos dem här!




Tack EmmaEriica! Emma har en fotoblogg och vanlig blogg kombinerad. Skitsnygga bilder, cool design och kul och intressanta inlägg.
Kika in hos EmmaEriica här!


P.S. Glöm inte att rösta på mig här (tar en sekund), så att jag vinner en skitsnygg dator! D.S.

Ny! Gratis-fashion


Det här är den senaste gratissidan jag stött på - hittade den för en kvart sedan! Gratis-fashion heter den, där man får presentkort och modeprylar helt gratis. Bli medlem här!

Den här sidan fungerar så att man samlar ihop poäng som vanligt genom att:
- besöka hemsidor
- bli medlem på olika sidor
- ta del av erbjudanden
- shoppa
- delta i undersökningar
- gå med i Facebook-grupper
- värva vänner.
Det finns alltså MÅNGA olika sätt!

Det som är kul med den här sidan är att  man förutom att växla in poängen till presentkort även kan växla in dem till bl.a. väskor, parfymer, underkläder och elektronik. Utbudet av presentkort är riktigt stort, det finns allt från IKEA till Nelly. De är dessutom den enda gratissajten som kan erbjuda presentkort på Gina Tricot!

Eftersom tidigt in innebär att det är lättare att samla poäng, bli medlem nu!


300 röster



300 röster... Att ligga etta känns inte så himla långt borta nu, och inte datorn heller! TACK till alla er som röstar, ni ska alla veta att jag verkligen uppskattar det!

Tänk på att det är en röst per IP-nummer som gäller, så kanske kan ni rösta från jobbet, landet eller kanske mormor och morfar också? Jag ställer gärna upp för er med små gentjänster i stil med att rösta på er i månadens blogg-tävlingar och ge feedback när det gäller både innehåll och design. Det hoppas jag att ni förstår!

...Vet du inte vad jag pratar om? Jag ställde upp i en tävling på Veckorevyns sommarturné. Det är en bildtävling där den som fått flest röster den 15 juli 2009 vinner datorn på bilden! Rösta gärna på mig du också!

What's your favourite?



GratisGodis - sidan där du samlar ihop godsaker till fredagsmyset!

Det här är gratissidan som jag har varit med i längst, och det har blivit en del godisbitar genom åren. Hur det funkar?
Du samlar ihop poäng och godisbitar genom att:
- besvara undersökningar
- besöka hemsidor
- vara med i tävlingar
- ta del av olika erbjudanden
- skriva om dem i din blogg
- värva vänner

(Psst! Vid högtider som påsk kan det komma lite extra godis bara för att de är snälla.)

De brukar även dra igång små tävlingar då och då. Just nu har de exempelvis en tävling där man kan vinna en minidator. Who doesn't want that?

Medlemskapet är helt gratis, det tillkommer ingen kostnad för frakt och du kommer inte att få någon spam från dem. När du blir värvad av mig får du dessutom lite extra godis när du registerar dig. Vad hindrar dig? Bli medlem idag!

 

I'm blue

... Och jag citerar inte låten "I'm blue" av Eiffel 65.

Jag vaknade vid åtta, somnade vid två - alltid kul. C och jag sover i princip i skift just nu, när jag vaknar går han och lägger sig. Jag sitter här och har tråkigt, och huvudet känns jäkligt tungt. Det ser ganska fint ut ute just nu, men jag har ingen lust att gå ut eftersom jag känner mig så jäkla sunkig. Why? Ja, mitt ansikte har slagit ut ordentligt, mitt hår är småfett och hela lägenheten är skitsunkig. Det är städdags, long overdue egentligen, men vi tar för fan inte tag i det... Disken ska vi inte ens tala om.

Vem vet, jag kanske är duktig senare idag? Vad tycker ni?




P.S. Glöm inte att rösta på mig här (tar en sekund), så att jag vinner en skitsnygg dator! D.S.

Vinn en goodiebag hos Jessica!



Vinn en härlig goodiebag hos Jessica!

Den innehåller bl.a:
Hårspray
Shampoo
Balsam
Hårwax
Hårgel
Mascara
Nattcreme
Sovmask
Armband
Usb-minne
Tygkasse

Gå in här för att tävla du också!

Tävlingen avslutas idag (21/6-09) kl. 23.59. Skynda er att delta!

Vinn presentkort på Make Up Store hos Ida!


Titta in på Idaws blogg och var med i en tävling om presentkort på Make Up Store. Tävlingen hittar ni här!
(Jag är med och tävlar, vem vill inte ha det här, liksom?)

Håller på att ta reda på när tävlingen avslutas...

Min midsommarafton

Steg 1: Ta oss till Sofia

Efter många om och men tog vi bilen dit, och lämnade den där över natten. Vi tänkte inte ens på att vi kunde göra det förrän vi märkte att parkeringsavgiften i Mölndal var sjukt dyr.

Steg 2: Uppstarten hos Sofia

Det var rätt chill först, trevligt och bra folk som Lillebror, Agnes, Veronica, Mia, Carro och Dennis. Det blev färskpotatis med grillad lax, en sommarsallad och Sofias underbara sillröra (den enda som går att äta, jag hatar sill annars). Det var helt underbart gott!

Steg 3: Mer folk kom

Det blev trevligt (men högljutt), och spellistan på Spotify förändrades mer och mer av folk. Jag bytte plats med C just in case (hade en tom stol bredvid mig), men det hade jag inte behövt göra. Jag tror verkligen på uttrycket better safe than sorry.

Steg 4: Kubb

Åååh, utklassning! Tjejerna slog killarna med 2-0! (jag slog ner några, och var en av de bättre på tjejsidan faktiskt - helt otroligt!) Sen blev det jordgubbstårta. (se bilden)

Steg 5: Börja dra vidare...

Louises hus var målet. Och vi lyckades till slut komma dit! Vi var 28 personer som kom dit, om jag och C räknade rätt. Och där var det redan folk...

Steg 6: Mingel

Snackade med folk jag inte träffat på ett tag, blandade drinkar, pratade engelska med några tyskar om framtiden och åt chips och gott.

Steg 7: Jag och C blev opepp

Ja, vi blev det. Vi tog bussen från Louise vid elva, käkade kebab vid Brunnsparken och tog bussen hem. Självklart tajmar vi ösregnet perfekt, och blir helt dygnsura! Men det var okej, för vi såg det från den ljusa sidan.

Steg 8: Vi slängde oss ner i sängen för att värma oss, och somnade snart

Zzz...




P.S. Glöm inte att rösta på mig här (tar en sekund), så att jag vinner en skitsnygg dator! D.S.

Testa din attityd till religion!



Gå in på Gudfinnsnoginte och testa dig själv. Jag är inte det minsta religiös, och är väldigt skeptisk till att låta religion influera t.ex. politik och utbildning så som det gör idag. Jag ÄR alltså en klockren humanist. Vad är du?

P.S. Glöm inte att rösta på mig här (tar en sekund), så att jag vinner en skitsnygg dator! D.S.

Vinn ett presentkort på DesignWerket hos Milly!



Jag är med och tävlar om ett presentkort värde 200:- hos DesignWerket hos DesignByMilly.
 Tävla HÄR du med!

Vinn ett sött armband hos Sune the girl!



SUNE the girl har just nu en liten tävling. Vinn det här supergulliga armbandet här!

Tävlingen slutar idag (20/6-09) kl 21.00. Så skynda in och delta!

Midsommarblomster

Och så blev det midsommar. De känns onekligen inte så somrigt idag. Allt är bara grått och trist. Eftersom C har vänt på dygnet så sover han just nu...Hm, jag funderar på om inte frukost hade varit en väldigt bra idé!

Vi ska iväg till en vän och grilla vid fyratiden, och efter det tror jag att vi drar vidare till Louise. Vad vi har hört så blir det att dra till Trädgårn. Självklart har jag inte ens funderat på vad jag ska ha på mig, men det blir ett senare problem.

Jag slänger in en bild på min favoritblomma, blåklinten, för att kanske bli på mer somrigt humör...



Jag ställde förresten upp en fototävling på Veckorevyns sommarturné där man kan vinna en dator. Det skulle vara kul om du röstade på mig här! (klicka på snäckan på sidan)


Vinn en plattång hos MadeByKissekatten!



Vinn en HH Simonsen miniplattång med tillhörande värmetålig svart necessär, (perfekt för handväskan), hos MadeByKitten. Du kan även vinna en trio eyeshadow. Gå in och tävla här!

Tävlingen avslutas den 25/6-09.

C home

C kom hem från Dreamhack idag. Jag blev riktigt överraskad!

Jag kom hem vid sextiden, och då var dörren öppen. Jag ropade för att se om någon var hemma, men ingen svarade. Jag tänkte att jag väl hade glömt låsa dörren när jag gick imorse. När jag kom in fick jag nästan en hjärtattack när jag såg att han låg och sov i sängen! Han sover fortfarande... Men jag är väldigt glad för att han är hemma, jag har saknat honom.


Vinn ett armband hos Heyli!



Den här trevliga tjejen, Heyli, har precis startat upp en ny tävling. Titta in här och var med!

Tävlingen avslutas den 30 juni.

Lust att hjälpa mig lite grann?



Under Veckorevyns sommarturne så kunde man vara med i en fototävling, där jag självklart ställde upp. Det som har fått flest röster i mitten av juli vinner en Eee PC Seashell - en jättelätt och snygg dator som man kan ha med sig överallt!

Det skulle vara kul om ni kunde ta er några sekunder och gå in och rösta här!
(Det är bara att trycka på den söta snäckan. ^-^)

Vote for me!

Utekväll

Igår så träffades jag, Sofi och Louise över en fika och bara snackade i några timmar. Skönt med lite tjejsnack. Jag och Sofi blev himla sugna på att gå ut, så vi åkte till Sofi en snabb runda så hon kunde byta om (jag var tydligen overdressed redan från början ^-^) och tänkte sedan sätta oss på en uteservering och ta någon öl. När vi kom till PC så träffade vi en grupp tjejer som var vänner till Danni, som också kom en stund senare. Det blev liiite mer än några öl, om man säger så. Jag hade i vilket fall väldigt trevligt!


Sofi, Dani och lite grann av mig på den högra bilden.

Jag och Sofi bestämde förresten att vi ska gå på en nybörjarkurs i bugg på Liseberg på måndag! Hon går bugg, men vill lära sig att dansa som kille, medan jag är 100 % nybörjare. Vi få se om jag fixar det!

Eldshow

Det har blivit lite mycket de senaste dagarna så bloggen har fått lida, men det ska jag ta igen nu! I torsdags kväll så hade C en eldshow tillsammans med en tjej från Eldsjäl (en rikstäckande förening för alternativkonst som exempelvis eldkonst och nycirkus). Det gick jättebra, jag blev jätteimponerad över hur bra C har blivit! Det gjorde ingenting att jag luktade lampolja hela nästa dag på jobbet eftersom jag hjälpte till med att doppa vekarna och så under showen. ^-^

Jag har suttit och pysslat lite med ett eldkollage, det kommer här:



Allting är egengjort. C och hans vän Olof har både tagit bilderna och eldat, och ingen bild är redigerad vad jag vet. Det är så snyggt! Jag tänkte berätta lite om vad vi ser på bilderna...

- Högst upp i högra hörnet så ser ni C när han ska sluka eld (släcka facklan i munnen)
- Högst upp i mitten så tänder C sina poi (wikipediaartikel om poi hitta ni här)
- I mitten ser man lite bätte hur poi ser ut
- På bilden till vänster i mitten så använder sig C av snakes (poi med långa vekar)
- Längst ner till vänster så kör antingen C eller Olof sparkling poi. Det innebär att man har stålull i en bur av något slag (i deras fall kraftigt hönsnät, tror jag) som sedan slår gnistor som bara den när man tänder det



Här kör en vän till oss snakes. Det var lite svårt att se hur de egentligen ser ut på bilden ovan...
Moppa heter han, och han är helt grym på det mesta inom eldkonst. Inte världens bästa klipp, men jag lägger hellre upp när någon jag känner kör än någon okänd. Go Moppa!



Här är en eldshow C var med i förra året med sin eldförening i Växjö, WEAK (Wäxjö eld - och alternativkonst). Han är killen med de ljusa byxorna. Det var rätt längesedan, och återigen ett dåligt klipp. Det var även under den här showen som en av hans poi slant ur handen eftersom den var dränkt i lampolja, även kedjan. Men det gick bra, den landade vid ett gatuhörn där ingen stod.

Vinn en bikini hos Moonzanna!


Gå in och tävla här!

Tävlingen avslutas den 30/6-09 kl 12.00.

VR-vinnare (jag kan visst saker)

Jag hade visst alla rätt på tipspromenaden! Jag fick med mig en liten goodiebag med den nya rakhyveln Venus Embrace från Gillette, produkter från Dove och självklart det nya numret av Veckorevyn.



Jag och Tyra som bloggar på Veckorevyn. Jättesöt och trevlig var hon!


VR-eventet

Jag ar nu på VR-eventet i Nordstan (de har bytt plats p.g.a. regnet). Blev lite småsur när de inte fanns vid Drottningtorget, och inte i Nordstan, vid Kungsportsplatsen, Götaplatsen eller på Gustav Adolfs tog (kollade dar ifall att de råkat skriva fel torg). Men sedan, vid tjugo i två, sa såg jag att de hade dykt upp i Nordstan. Yay!

Jag har nu varit med i ASUS-tävlingen dar man kan vinna en ASUS EE PC Seashell. Sedan får ni gå in och rösta på min bild, tycker jag! Datorn verkar skitbra, och sa lätt! Den vager bara 1.1 kg. Fashionwalken blev det också, men jag kommer INTE ha alla rätt, inte ens i narheten.

Nu börjar nog en prisutdelning, så nu drar jag!

Veckorevyn till Göteborg!

Imorgon så kommer Veckorevyn till Göteborg på sin sommarturné. Jag kommer att titta förbi - ska ni? De kommer att vara på Drottningtorget från klockan 12.00 till ca 16.00.

Kom och läs det senaste numret, delta i tävlingar och galna utmaningar. Du kan bl.a. vinna en dator, en Eee PC Seashell, och gå en modetipspromenad. De bjuder på skönt mingel, snacks, dryck och nya spännande skönhetsprodukter!

Säg till om du också ska dit, så ses vi kanske där!


Värvningstävling

Hej vänner!

Jag satsar just nu på en värvningstävling hos GratisKläder, där man kan vinna riktigt mycket poäng som jag sedan kan lösa in till presentkort gratis (t.ex. på H&M, Twilfit och Nelly.com).

Så vad säger ni, vill ni också ha gratis presentkort på olika klädaffärer? Det man gör är att besöka hemsidor, värva, svara på undersökningar och frågor på sidan. Man får även poäng för att logga in, vilket är jättebra, för det betyder att man egentligen inte behöver lägga ner så mycket tid för att till slut få ut ett presentkort! 

Du får dessutom 50 poäng direkt när du blir medlem. Medlemskapet är gratis, det tillkommer inga avgifter för frakt eller så heller. Dessutom: ingen spam! Tänk på att det är viktigt att personuppgifterna du anger är riktiga, för annars så kan du inte få hem presentkorten sedan...

Kan du tänka dig att hjälpa mig och bli medlem? Gå då in här och registrera dig!


Valvaka

Valvakan är i full gång, snart är det klart... Väldigt intressant! Jag och sambon sitter båda och tittar och diskuterar. Ett mandat blir det till Piratpartiet.  Roligt att Miljöpartiet De Gröna får två mandat också!



Yay, vi gick upp till 7.1 procent igen!

Nationaldagen

Ja, vad händer på nationaldagen då? Jo, jag passar min lillebror nu på förmiddagen eftersom mina föräldrar är iväg och spelar golf. Sedan har vi bestämt oss för att äta prinsesstårtan från Frödinge som vi har liggandes i frysen. Känns inte det svenskt?


Blogga för Bellme?

Isabella söker just nu en bloggerska till sin webbutik Bellme. Känner du att det är något för dig? Kika in här och läs mer om uppdraget!


Vinn ett par leggins hos emmelist!


Tävla om de här snygga legginsen (Wet Look leggins från Nelly.com) här!

Tävlingen avslutas den 10/6-09.

Vinn läppglans hos LiiCee!


Gå in och tävla om de här smaskiga läppglansen här!

Tävlingen avslutas den 10/6-09.

Vinn ett presentkort på Nelly hos mize!


Mize lottar ut ett presentkort á 500 kr på Nelly.com. Gå in och tävla här!

Tävlingen avslutas den 10/6-09.

Vinn ett nummer av Chic och godis!




Jag är med och tävlar om tidningen Chic och godis hos thislalady.blogg.se. Gå in och tävla här ni också!

Tävlingen avslutas den 5/6-09.

Knowing

Vi blev på humör för att gå på bio, så vi spontanbokade biljetter till filmen Knowing. Jag vet inte om den är bra eller inte, men den lät i alla fall intressant. Någon som har sett den? Vi hade nämligen några biokuponger som vi fått gratis på olika sätt. Jag kommer inte ihåg senaste gången jag betalade för att gå på bio, faktiskt... Det var nog nåt år sedan. Vi har fått en del presentkort i julklapp och så också, eftersom folk vet att vi älskar film.

Nu blir det att hoppa in i duschen (känner mig inte så fräsch) och kanske göra sig lite fin. Vi får väl se hur mycket energi jag orkar lägga på det...


Om det är någon som är hemma och har tråkigt ikväll, så har jag ett tips om ni gillar quiz. Jag hittade den här sidan för någon vecka sedan när jag själv hade tråkigt. Det är en sida med en massa olika slags quiz, där man även samlar poäng som är baserat på hur många rätt man har och hur snabbt man svarar. Det är ett riktigt bra tidsfördriv! Du kanske till och med lär dig något på kuppen... ^-^

Dubbel glädje!

Idag fick jag två roliga saker i brevlådan! Det har ju kommit saker varje dag den här veckan, förstår ni att jag är glad? ^-^ Jag fick hem min pocketbok från Pocketogram som jag fick gratis från Skogsindustrierna och även filmen P.S. I love you gratis från Maria Bingo. De har fortfarande kvar det erbjudandet, så det är bara att registrera sig där, helt kostnadsfritt!
 
Maria Bingo- 50:- att spela för + DVDn P.S I love you.



Jag tror att det kallas mys

Geléhallon är dagens godsak... Jag blev så sugen när vi var på Ica innan idag! Den kallade mig. ^-^ Klubban fick följa med på bilden för att jag var så himla godissugen då... Men den sparar jag på!

C ligger just nu halvnaken bredvid mig och tittar på Poker after dark. Bloggandet är inte såå intressant för honom. Han är väl en variant av bloggänkling, skulle jag säga. Jo, han är nog det. Har någon av er någon "bloggänkling"?


Liten premie från GratisMakeup

Idag fick jag ett litet brev i brevlådan som innehöll en premie från GratisMakeup. Det här lippot fick jag för att jag varit aktiv i deras forum, och jag tycker faktiskt att det är ganska sött. Vad tycker ni?

Vinn bodyscrub och duschgele hos Amanda!



Amanda har just nu en tävling där man kan vinna en bodyscrub och en dushgelé. Gå in och tävla här!

Tävlingen avslutas den 7/6-09.

Order på GratisMakeup


Jag beställde hem presentkort i söndags, det glömde jag skriva... Vill du också bli medlem? Gå in här!


En liten påminnelse


Hemkommet: två trisslotter


Det blev en vinst på 25 kr - woow! Men det är bättre än ingenting. Jag fick hem två trisslotter för att jag recenserade fem restauranger på Resturangportalen. Läs mer om det här!

Om du vill samla ihop poäng och få hem trisslotter mer regelbundet, så kan du läsa om det här.

Europaparlamentsvalet och gratis bio

Igår var det en bra dag! Dumt nog fick jag inte med mig kameran, det fanns en del att fota... Live and learn! Jag och C åkte in till stan vid två, käkade på Subway och gick sedan och förtidsröstade i Nordstan. Det känns bra att ha fått det gjort! Vilka tror ni att jag röstade på?

Sedan var det dags för honom att dra sig till jobbet (han jobbar som ordningsvakt, om jag inte har nämnt det), så jag satte mig och solade vis Vasaplatsen och väntade på att Lillebror skulle träna färdigt. Jag var nämligen inbjuden till Interfloras kundkväll med en vän, där det bjöds på dryck och lite tilltugg, fina blomsterarrangemang och så hade de en gratis förhandsvisning av "Last Chance Harvey". Jag och Lillebror (som heter Johan egentligen, och han är inte min lillebror) hade inga direkta förväntningar på den, men den var faktiskt ganska bra!

Efter det tog vi en fika med Christopher, som slutat jobbet. Det blev varsin smoothie (en blåbär, en hallon och en mango - gott!). Sen var det dags för Lillebror att ta sin buss, och jag och Christopher tog en liten promenad ner mot Centralen. En mysig dag!


Få två trisslotter helt gratis!

Restaurangportalen har just nu en kampanj där man får 2 trisslotter om man recenserar fem restauranger! Det går snabbt och lätt, så varför inte?

För att få 2 trisslotter måste ni skapa ett konto, logga in med detta konto och sen recensera minst 5 restauranger. En recension ska vara på 5-6 meningar. De 50 första användarna som recenserar minst 5 restauranger får 2 trisslotter.
Max 2 trisslotter per hushåll.

Det är 14 st som har skrivit fem recensioner än så länge, så det finns fortfarande en hel del trisslotter kvar. Gå in här!


Vinn en dator!

Ta chansen och vinn ett av flera fina priser. Första pris är en Samsung NC10. Andrapris är ett presentkort á 10 000 på Rusta. Vill du ha godis i stora lass, solstolar, filmer, inredningsprylar, eller kanske en massa smink? Your choice! Det finns rätt mycket att välja bland och du får mycket för 10 000 kr! Det lottas även ut tio presentkort á 1000 kr på Rusta.

Det är helt kostnadsfritt att delta, och du behöver inte prestera något för att kunna vinna (svara på frågor eller liknande). En rolig grej är också att om någon av er som är med och tävlar om datorn vinner, så vinner jag också!

Var med och tävla här!

Tävlingen avslutas den 31/8-09.


Solskensdag

Det var jättehärligt väder igår. Jag satt och solade vid kanalen en halvtimme innan jobbet. Jag var lite tidig in till stan, så... Det var väldigt mysigt, och varmt! (slängde in en bild på mina nya skor också - enkla och sköna ballerinas)

Idag är jag ledig, så jag tror att jag ska sola lite mitt på dagen, sedan förtidsrösta (+ lämna tillbaka två böcker på Stadsbiblioteket), och efter det så blir det att gå på bio med en vän, Lillebror (aka Johan). Jag har fått gratisbiljetter från Interflora, de ska ha en kundkväll med lite mat och dryck, lite blomsterarrangemang att titta på och biofilmen Last Chance Harvey. Kul!

RSS 2.0

Highlights
Bra gratissidor
GratisMakeup Gratis5 GratisKläder GratisSkor Gratis-Fashion GratisNöje GratisGodis Sommarglass GratisMode GratisBio GratisMat Pointshop GratisDator GratisTvspel GratisSkraplotter FreeStreet

Kontakt: [email protected]

Follow gratisbesatt


www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!