Gratis skraplotter!

Jag tänkte tipsa om en rolig sida som heter GratisSkraplotter, där jag blev medlem för ett tag sedan. Det går helt enkelt ut på att samla ihop poäng till skraplotter och tialotter! Självklart är det , som namnet skvallrar om, helt gratis! Du samlar poäng genom att :

- besöka hemsidor (det finns en hel del)
- bli medlem på olika sidor och besvara frågor (självklart gratis)
- få poäng på saker du köper på Internet (exempelvis på NetGlitz och Ginza)
- värva medlemmar

Vid registrering får du 5 poäng, och när du blir en aktiv' medlem (samlat ihop 40 poäng genom klick och registreringar, vilket går snabbt) så får du fem poäng till! De poängen får du dock bara om du blir värvad av mig, så ange "Galenorewen" som värvare (utan citationstecken) vid registreringen!

Poänggränserna är inte alls höga (Tialott = 60 poäng, Trisslott = 100 poäng), och det pågår hela tiden en värvningstävling där man kan vinna en massa lotter! Just nu leder Lily.

Du kan även få poäng för att skriva om GratisSkraplotter på din blogg, som jag gör nu! Sidan känns även ganska personlig, och killen som driver den har skrivit en väldigt bra guide till att värva folk, som är värd att läsa för alla som är medlem på olika gratissidor!

Så, ni kan inte förlora någonting på att bli medlem här! Personligen tycker jag att det är kul att få hem en trisslott då och då, det blir lite spänning i vardagen... ^-^


Gratis Skraplotter


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Highlights
Bra gratissidor
GratisMakeup Gratis5 GratisKläder GratisSkor Gratis-Fashion GratisNöje GratisGodis Sommarglass GratisMode GratisBio GratisMat Pointshop GratisDator GratisTvspel GratisSkraplotter FreeStreet

Kontakt: Gratisbesatt@spray.se

Follow gratisbesatt


www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!