Julkänsla på GratisBio


Är jag ensam om att gå runt och ha en sådär mysig julkänsla redan nu? När jag kollar runt i bloggvärlden, så ser det ut som att jag är i gott sällskap. Därför tyckte jag det var jättekul när jag loggade in på GratisBio häromdagen och såg att de hade julpyntat sidan ordentligt! Och inte nog med det, en hel del roliga erbjudanden och tävlingar fanns det också...

Julkalender
Varje dag under december så kan man vinna fina priser som lottas ut till alla som deltar i julkalendern. Exempel på vinster som kan komma upp är 2 biobiljetter samt meny, presentkort för upp till 300 kr, tidningsprenumerationer för upp till 380 kr och rena poäng upp till 1000! Inte så illa…

Det du behöver göra för att delta är att utnyttja en valfri annons på Gratisbio som ger 5 eller mer poäng. Då får du en nyckel till att delta i tävlingen med när utnyttjandet av annonsen är registrerat. Sen kan du välja själv när du vill använda nyckeln. Den är giltig upp till en vecka efter att poängen registrerats. Då kan man välja att delta den dagen man tycker att det är ett riktigt bra pris!

Det bästa med detta är att man kan handla sina julklappar på nätet, gå genom GratisBio som registrerar poäng för det, och delta i julkalendern på det sättet! De har även lagt upp tips på sidor och erbjudanden där man kan fixa julklapparna.



Julklapp till DIG
Om du tar del av ett eller flera av några utvalda erbjudanden på julsidan, så får du antingen en tialott (en annons) eller ett presentkort á 50 kr (två annonser) utan att bli av med några poäng för det. En annan julklapp till oss är att vi får dubbla aktivitetspoäng fram till nyår – tummen upp för det!

Så dela med er av julglädje, heja på folk och skaffa nya vänner, shoppa julklappar genom GratisBio och ta del av kul erbjudanden, så får ni ut väldigt mycket av den sidan i jul.

Vet du inte vad GratisBio är?
GratisBio är en sida där du samlar poäng genom att delta i gratis kampanjer, shoppa på nätet och värva vänner. Poängen kan sedan växlas in mot biobiljetter, presentkort till valfri butik, tidningsprenumerationer och mycket annat! Att bli medlem är självklart helt kostnadsfritt! Bli medlem här.


Kommentarer
Postat av: Michelle

Mysigt med jul snart...

2009-11-26 @ 22:23:24
URL: http://crazykitty.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Highlights
Bra gratissidor
GratisMakeup Gratis5 GratisKläder GratisSkor Gratis-Fashion GratisNöje GratisGodis Sommarglass GratisMode GratisBio GratisMat Pointshop GratisDator GratisTvspel GratisSkraplotter FreeStreet

Kontakt: [email protected]

Follow gratisbesatt


www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!